Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj így viselkedik akkor csak dugni akar, vagy ennyire nincs benne semmi érzelem?
Ismerkedtünk majd engem elutasított egy jobb fiú miatt, majd mikor szakított akkor rám írt.
Nekem ez fura mert egy normális lány nem viselkedik így, hogy meg egy ilyenből milyen kapcsolat lenne, nem veszi emberszámba a fiúkat.
Az ilyen lányok csak szexet akarnak vagy ennyire alacsony az érzelmi szintük?
Ne gondolkozz.. egy lehetőséged van. megdugod. majd dobod.
talán teperni fog utánad, talán nem, de legalább megvolt.
gyökerek de használd ki
mit akarsz? ezt döntsd el. megdöntöd vagy eldöntöd hogy eldobod... tőled függ, nekünk írás helyett neki írj nagyokos
szóval jól értem, hogy második választás lettél, és miután első dobta, ment hozzád. Én itt 2 opciót látok:
- büszkeség, sértődés, menjen a francba, és letojod, mert nem téged választott
- adsz egy esélyt, elkönyveled, hogy hibázott, és folytatod ugyanúgy. Ez nem jelenti, hogy össze kell jönni vele, hanem megnézed, hogy lesz e belőle valami, de ha úgy érzed, hogy olyan, amilyennek gondolod most, akkor abbahagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!