Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy csaj így viselkedik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj így viselkedik akkor csak dugni akar, vagy ennyire nincs benne semmi érzelem?

Figyelt kérdés

Ismerkedtünk majd engem elutasított egy jobb fiú miatt, majd mikor szakított akkor rám írt.

Nekem ez fura mert egy normális lány nem viselkedik így, hogy meg egy ilyenből milyen kapcsolat lenne, nem veszi emberszámba a fiúkat.

Az ilyen lányok csak szexet akarnak vagy ennyire alacsony az érzelmi szintük?

2022. máj. 31. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak élni akar a második lehetőséggel. Röviden ennyi.
2022. máj. 31. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondolkozz.. egy lehetőséged van. megdugod. majd dobod.

talán teperni fog utánad, talán nem, de legalább megvolt.

2022. máj. 31. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ló nincs akkor jó a szamár is... ettől még nem biztos hogy egyből dugni akar, lehet csak lelki szemetesládának használni az önbizalompuffer feltöltéséhez utána mész megint lapátra.
2022. máj. 31. 23:07
 4/9 Missi_Key ***** válasza:
68%
mivan fáj ha ugyan azt csinálja egy csaj mint ti? lol savanyú az ubi öcsi?
2022. máj. 31. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

gyökerek de használd ki

mit akarsz? ezt döntsd el. megdöntöd vagy eldöntöd hogy eldobod... tőled függ, nekünk írás helyett neki írj nagyokos

2022. jún. 1. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a szamár, ami akkor jó, ha nincs ló. Egészen nyugodtam lehet benned annyi önérzet, hogy visszautasított. Esetleg megrépázhatod előtte, de csak ha könnyű préda.
2022. jún. 1. 00:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Jav: visszautasítod
2022. jún. 1. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Legyél vele semleges, mintha nem érdekelne téged a csaj. Reagálj az üzeneteire, de ne azonnal mintha megörülnél érte, hanem némi hatásszünettel. Várj néhány órát vagy akár napot, de közben tartsd fönn az érdeklődését. Semmi esetre se kezdj el teperni nála☝️! Ha minden jól megy, és azt látja hogy nem kapja meg azonnal amit akar, ő lesz az aki megbokrosodik és a lábaid előtt hever majd. Na akkor úgy megrépázhatod, hogy közben rálephetsz az arcára. De csak mezitláb☝️!
2022. jún. 1. 00:32
 9/9 anonim ***** válasza:

szóval jól értem, hogy második választás lettél, és miután első dobta, ment hozzád. Én itt 2 opciót látok:

- büszkeség, sértődés, menjen a francba, és letojod, mert nem téged választott

- adsz egy esélyt, elkönyveled, hogy hibázott, és folytatod ugyanúgy. Ez nem jelenti, hogy össze kell jönni vele, hanem megnézed, hogy lesz e belőle valami, de ha úgy érzed, hogy olyan, amilyennek gondolod most, akkor abbahagyod

2022. jún. 1. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!