Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok, miert lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, miert lehet, ha egy csajnak tok jo alakja van, de nyaron is csomoszor hosszu nadragban/farmerben van?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 14:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem akarja mutogatni magát, lehet neki az már sokat mutat ha rovid nadrágot vesz fel
2022. máj. 31. 14:53
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Vagy valami takargatnivalója van, vagy indokolatlan mértékben gátlásos és szégyellős.
2022. máj. 31. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
(jó tudom, erre szoktak dacosan visszavágni, hogy "így érzi jól magát és kész!", de ugyebár van valami igazi oka is, hogy negyven fokban miért érzi magát jobban hosszú ruhában, mint rövidben)
2022. máj. 31. 15:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok opció van

1. Bár jó az alakja, ő nem így látja és szégyelli.

2. Nincs szőrtelenítve.

3. Csúnya a bőre valami miatt.

4. Érzékeny a bőre és túl könnyen leég.

5. Szimplán így érzi komfortosan magát.

2022. máj. 31. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Narancsbőrös, rossz a lába, pikkelysömörös stb.
2022. máj. 31. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Mert abban érzi jól magát. Azért mert jó alakja van valakinek törvényszerű hogy mutogatnia kellene vagy mi?

Érd el a csajnál hogy begyere neki és akkor majd megnézed ruha nélkül amikor dugtok.

2022. máj. 31. 17:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hófehér a bőröm, azért. És csak megbámulják, meg beszólnak, miért nem szolizok (azért b+, mert nem akarok bőrrákot).
2022. máj. 31. 17:30
 18/20 anonim ***** válasza:
29%
Valószínű, hogy erős a szőrzete. Nem akarja örökké epilálni, mert begyullad, kipirosodik, érzékeny, stb. Így inkább hosszú ruhákat hord, és egy-egy alkalommal, amikor tényleg fontos, akkor szőrtelenít.
2022. máj. 31. 17:50
 19/20 anonim válasza:
100%
Ha sokat kell olyan helyen lennem, ahol megy a légkondi, komfortosabb a hosszúnadrág. Ahol hűvös a levegő, lent még hűvösebb. Persze ha tudod, hogy nincs ilyen helyzetben, akkor más a megoldás.
2022. jún. 23. 09:38
 20/20 anonim válasza:
Abszolút nem érdekelne.. Egyébként (bár én fiú vagyok) én is csak hosszú farmert veszek fel nyáron is. Igazából különösebb oka nincsen, ebben érzem konfortosan magam..
2022. szept. 13. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!