Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miert lehet, ha egy csajnak tok jo alakja van, de nyaron is csomoszor hosszu nadragban/farmerben van?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 14:04
11/20 anonim válasza:
szerintem nem akarja mutogatni magát, lehet neki az már sokat mutat ha rovid nadrágot vesz fel
12/20 anonim válasza:
Vagy valami takargatnivalója van, vagy indokolatlan mértékben gátlásos és szégyellős.
13/20 anonim válasza:
(jó tudom, erre szoktak dacosan visszavágni, hogy "így érzi jól magát és kész!", de ugyebár van valami igazi oka is, hogy negyven fokban miért érzi magát jobban hosszú ruhában, mint rövidben)
14/20 anonim válasza:
Sok opció van
1. Bár jó az alakja, ő nem így látja és szégyelli.
2. Nincs szőrtelenítve.
3. Csúnya a bőre valami miatt.
4. Érzékeny a bőre és túl könnyen leég.
5. Szimplán így érzi komfortosan magát.
15/20 anonim válasza:
Narancsbőrös, rossz a lába, pikkelysömörös stb.
16/20 anonim válasza:
Mert abban érzi jól magát. Azért mert jó alakja van valakinek törvényszerű hogy mutogatnia kellene vagy mi?
Érd el a csajnál hogy begyere neki és akkor majd megnézed ruha nélkül amikor dugtok.
17/20 anonim válasza:
Hófehér a bőröm, azért. És csak megbámulják, meg beszólnak, miért nem szolizok (azért b+, mert nem akarok bőrrákot).
18/20 anonim válasza:
Valószínű, hogy erős a szőrzete. Nem akarja örökké epilálni, mert begyullad, kipirosodik, érzékeny, stb. Így inkább hosszú ruhákat hord, és egy-egy alkalommal, amikor tényleg fontos, akkor szőrtelenít.
19/20 anonim válasza:
Ha sokat kell olyan helyen lennem, ahol megy a légkondi, komfortosabb a hosszúnadrág. Ahol hűvös a levegő, lent még hűvösebb. Persze ha tudod, hogy nincs ilyen helyzetben, akkor más a megoldás.
20/20 anonim válasza:
Abszolút nem érdekelne.. Egyébként (bár én fiú vagyok) én is csak hosszú farmert veszek fel nyáron is. Igazából különösebb oka nincsen, ebben érzem konfortosan magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!