Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok, miert lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, miert lehet, ha egy csajnak tok jo alakja van, de nyaron is csomoszor hosszu nadragban/farmerben van?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 14:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Mensi… esetleg nincs kedve szorteleniteni a labat vagy epp az a kenyelmes neki
2022. máj. 31. 14:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól hogy szerinted jó az alakja ő még nem biztos hogy megvan elégedve magával vagy csak simán nem szereti a rövidnadrágot szoknyát
2022. máj. 31. 14:16
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
lehet löttyedt a segge és csak a nadrág tartja egyben
2022. máj. 31. 14:16
 4/20 A kérdező kommentje:
3 Rovidnadragban es hosszuban is ugyanugy latszik a segge? Max a laba van kint. Nem ertem ezt a logikat, mar ha van benne.
2022. máj. 31. 14:18
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Lehet vagdossa a combját és nem akar lebukni.
2022. máj. 31. 14:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereti magát mutogatni, nem szereti saját magát, esetleg csúnya a bőre.

Vagy csak szimplán így kényelmes neki.

Én is hosszú nadrágban járok nyáron is, hajnalban még jól jön, aztán meg kibírom, nekem mindegy, hogy egy szál valamiben izzadok a 40 fokban vagy egy nadrágban.

2022. máj. 31. 14:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Elégedetlen magával. Én pl. nem hordok ujjatlant, mert sajnos keratosis pilarisos a felkarom. Nincs rá tökéletes megoldás, gyógymód, néha jobb, néha rosszabb, a strand emiatt egy rémálom számomra.
2022. máj. 31. 14:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például nagyon fehér bőröm van és rettenetesen hamar le tudok ègni (akkor is, ha becsülettel kenem magam naptejjel) ezért sokszor van, hogy megnèznek az emberek mert a 40 fokban is hosszú nadrág, vékony hosszú ujjú stb szóval takarom magam, ahol tudom. A bőröm egèszsège fontosabb. Bár ha nincs verőfényes napsütés a kora reggeli/vagy esti órákban már én is shortban/trikóban mászkálós, de konkrétan ez miatt az egész nyaram egy kínszenvedès
2022. máj. 31. 14:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szereti a nadrágot.

Nincs megelégedve a lábaival.

2022. máj. 31. 14:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
nem szereti a szoknyát
2022. máj. 31. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!