Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rövid az ekkora pénisz? Itt egy csomószor olvasni ilyet, hogy rövid, kicsi a 14 cm pénisz.
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire kicsi ez? Elvileg kb átlag.
Az enyém 14-15 cm között van. Tényleg nem élég sok nőnek?
2018. dec. 7. 23:50
3/19 anonim válasza:
Kicsi
De persze valakinek elég lehet
4/19 anonim válasza:
Nekem is ekkora és a hosszával soha egy nőnek nem volt gondja, pedig sok nővel volt dolgom. 40f Azzal már igen, hogy elsőre vagy másodikra is hamar robbanok. 9cm íg lehet orgazmust okozni, mélytorokhoz nem is jó 16nál hosszabb. Viszont átlagos méhszáj eléréséhez 18vafy nagyobb kell, bár azt nem tudom jó-e egy nőnek ha eléri. Mondjuk nekem a vastagsága az átlag feletti...
5/19 anonim válasza:
elég bár a hüvely tágulékony mégis egy 10 cm es pénisz is elég kéne legyen itt inkább arról van szó hogy a nők ingerküszöbe eltérő valakinek van hogy már a 15-17 cm fáj valaki 18 alatt nem érzi annyira hogy élvezze.
7/19 anonim válasza:
Am miért mutogatod a baratod farkát?
9/19 A kérdező kommentje:
7 es
???
2018. dec. 8. 00:26
10/19 anonim válasza:
9.
Szerintem ide akarta írni https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!