Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális ha a férfina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha a férfinak szex közben abszolút nem jön fel a bőr?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok egy férfival és érdekes hogy nem jön fel neki...azt mondja ez ilyen, nem vagyunk egyformák...amúgy szép nagy pénisze van, nagyon jó vele a szex...csak furi..33 éves vagyok sok férfival voltam de ilyet még nem láttam
2022. máj. 30. 11:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És van erre valami krém vagy hogy lehet ezt neki kezelni?
2022. máj. 30. 11:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Szteroidos krémmel szokták kezelni akkor, ha még fiatal az illető, és nincs annyira beszűkülve, azaz kitágítható, de ilyenkor szerintem végleges megoldást csak a műtét jelenthet, nem érdemes halogatni.
2022. máj. 30. 11:50
 13/18 A kérdező kommentje:
10. pedig elég hogy hévvel csinálja, sok férfival voltam de eddig ő a top 3 ban benne van..
 14/18 A kérdező kommentje:
12. Milyen műtét ez?
 15/18 anonim ***** válasza:
Eléggé komplex téma, nagyon sokféle szűkület van és fajtától függ, hogy hogyan műtik meg. Enyhébb esetben csak egy bemetszést csinálnak, vagy egy kis részt eltávolítanak a fitymából, ami aztán ha begyógyul, nem is fog látszani, hogy műtve volt. Legvégső esetben körülmetélik az embert, de ezt általában akkor teszik, ha a szűkületet valamilyen bőrbetegség okozza, és emiatt kiújulhatna ha az előbb említett műtéteket csinálják csak
2022. máj. 30. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Lankadtan se megy fel, mert akkor nem irígyellek a koszos és büdös fütyköse miatt.
2022. máj. 30. 12:10
 17/18 A kérdező kommentje:
16. Azt nem tudom...de nem büdös
2022. máj. 30. 12:30
 18/18 anonim ***** válasza:
A lankadtan le tudja húzni, tisztan tudja tartani, akkor az csak részleges szűkület, azzal simán lehet élni ha őt nem zavarja.
2022. máj. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!