Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha a férfinak szex közben abszolút nem jön fel a bőr?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok egy férfival és érdekes hogy nem jön fel neki...azt mondja ez ilyen, nem vagyunk egyformák...amúgy szép nagy pénisze van, nagyon jó vele a szex...csak furi..33 éves vagyok sok férfival voltam de ilyet még nem láttam2022. máj. 30. 11:17
2/18 A kérdező kommentje:
1. Az ilyen? De az nem csak gyerekkorban van? Nem nagyon értek hozzá...
2022. máj. 30. 11:25
3/18 anonim válasza:
Nyilván neki is gyerekkorban kezdődött, aztán nem foglalkoztak vele, és úgy maradt. Nem valami higiénikus szerintem. Azonban meg lehet műteni bármilyen életkorban.
4/18 anonim válasza:
Szerintem is fitymaszűkület miatt van, nem csak gyerekkorban van.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi akkor majd beszélek vele...
2022. máj. 30. 11:37
6/18 anonim válasza:
Felnőttkori fitymaszűkület, ha azt hiszi ez neki normális, akkor ő sincs tisztában a dolgokkal, én 21 vagyok, nekem is fitymaszűkületem van gyerekkorom óta, most fogom megműttetni, mert nem igazán jó ezt elhanyagolni, így is elég későn kezdtem el foglalkozni vele, de azért ez durva hogy valaki ennyit tud rá mondani hogy “hát ez ilyen nem vagyunk egyformák”
7/18 A kérdező kommentje:
6. Ő már 36 éves...nem 21...és miért nem csináltatta meg szerintetek akkor?
2022. máj. 30. 11:39
8/18 anonim válasza:
Az írásod alapján ahogy nyilatkozott róla, szerintem ő sincs tisztában azzal, hogy ez probléma. Az is lehet, hogy gyerekkorában sem foglalkoztak vele neki, és az egész fityma le van tapadva. (Nekem anno felszakították kiskoromban és feljött, utána alakult ki, mert nem húzogattam, így a növekedésemmel együtt nem tágult a fitymám)
9/18 A kérdező kommentje:
8. Azt hiszem akkor el kell mennünk orvoshoz..
2022. máj. 30. 11:45
10/18 anonim válasza:
Fura ez amúgy, mert szex közben is azért elég óvatosnak kell lenni vele, hogy nehogy véletlen elszakadjon a bőr egy hirtelen mozdulattól. Őszintén szólva én nem várnám el senkitől, hogy szexeljen velem addig, amíg meg nem műtenek, mert szerintem ez a nőnek is kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!