Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt nagy hévvel küldik a férfiakat orvoshoz metéltetni fitymaszűkület miatt, azok is mennének orvoshoz ilyen könnyen vagy csak a szájuk nagy?
Igen
Miért mi mást lehetne tenni?
Hát én nőként nem kezdék szükületes pasival - higiénia
De sok sikert
Hát ha azt gondolod neked úgy jó a szex akkor tévedsz, csináltasd meg és majd rájössz hogy mennyivel jobb fitymaszűkület nélkül.
Én is féltem tőle meg jolvan az úgy...
Hát aztán egyszer rávettem magam és ezerszer jobb ez így
Szükülettel nem lehet normális szex életet élni , ezt azért tudjad.!!!
Sőt aki nem tudja rendesen tisztítani az még nagyobb baj.
Ha meg még fáj is naki akkor inkább megkell operáltatni.
AZ orvoshoz nagyon ritka az aki jó kedvében megy és ha tudnák meg oldanák nélkülük is.
Lehet hogy akinek van szűkület és szexelt is , az nem tudja milyen a nélkül.
Volt fitymaszűkületem, de mosni tudtam, volt annyi nyílás, hogy be tudtam nyúlni fültisztító pálcikával és kitakarítottam a makkom körül a váladékot. Meg minden vizelés után csap alatt bejuttattam vizet, összefogtam, megzubogtattam többször, állítom tisztább voltam, mint akinek nem volt fitymaszűkülete, mert extea figyelmet szenteltem a farkamnak. Esti fürdés során nyújtottam, tágítottam a nyílást és közben mindig belőttem egy csomó vizet a fitymám alá és úgy átöblítettem, hogy esélye se volt a váladéknak, kosznak, szagoknak.
Ez olyan, mintha azt feltételeznék, hogy a szűz lányok mocskosak, mert a szűzhártya pici nyílásán nem tud annyira kiürülni a hüvelyváladék, nem tud a menstruációkor rendesen ürülni a vér és a levált méh nyálkahártya stb.
Aki büdös, az jellemzően a herezacskója mellett a combtőben büdösödik be. Meg ha a metélt farkú nem mossa, az ugyanúgy büdös.
Az én fitymaszűkületemet az otthoni tágítás oldotta meg, rettegtem a műtéttől, ezért inkább vertem magamnak és tágítottam. Pedig nagyon szűk volt a nyílás, a makkomról tudtam hátrahúzni kicsit se. Igaz letapadva nem volt a makkomra, ezt elismerem, akinek le van tapadva, annak lehet kell a műtét, de csak szűk nyílás esetén nem mindig. Persze a sebész egyből operálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!