Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz,hogy egy férfi órákig szexeljen úgy,hogy nem megy el?
Igen, egyrészt az önkontroll sokat segít. Másrészt vannak gyógyszerek melyek mellékhatásként anorgazmiához vezethetnek. Ezek tipikusan az SSRI , és talán kisebb mértékben az SSNRI cuccok.
De ezek nem úgy mennek hogy 18 kor beveszed, és 20-23-ig reszelsz!
Illetve vannak gyorsabban ható készítmények is (nyilván). Aki (vagy ő, vagy a partnere) korai magömlés miatt szenved , az jobban jár ha elmegy szakemberhez. Andrologus, vagy urológus szokta pszichiátriára küldeni a panaszos férfit. Talán -ha szerencséd is van-e rögvest ellátnak pszichiátrián, és bemondasra elhiszik hogy mizu.
Ha meg csak gyorstüzelő vagy, akkor jobb ha egyenest pszichiátriára mész. Illetve gyakorolj.
Én inkább a másik véglet vagyok, aki aktus vagy szopás közben is nehezen megy el. De a lényeg: nem attól lesz orgazmusa a nőnek, hogy egy órán át koptatod a nyálkahártyáját! Ha 20-30 perc alatt nem megy, akkor engedd el! Vagy vele, vagy veled, vagy nindkettőtökkel gond van, ESETLEG -bár én a köztudattal szembemenőe állítom; ez a ritkábbik- egyszerűen nem képes a hüvelyi orgazmusra.
32f
Sok gyakorlattal húzható, vagy ha rendszeresen ki vagy "ürülve".
Erre rá lehet dolgozni kamagra zselével is. Akkor aztán tolod egész éjjel kő keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!