Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok vannak domináns BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok vannak domináns BDSM vágyaitok?

Figyelt kérdés
Mik? Ki is élitek? Hány évesek vagytok?

2022. máj. 29. 15:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Dom

45

Ha van partner, vele megélem.

2022. máj. 29. 15:56
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Izgatna pl egy párral. A csajt pl a párja előtt dugni. De az is izgat hogy a pasit a csaj előtt. Ez nem szexuálisan hanem inkább az a tudat, hogy ezután a csaj hogy néz majd rá. Vagy épp orálra kényszeríteni. Főleg olyan pasival tenném aki nálam jobban néz ki vagy izmosabb mert én egy vézna alkat vagyok. De sajna ilyesmikre nehéz szerintem találni bárkit is. Igaz nem is merültem soha el a témában pedig lehet érdekes lenne.

Miért érdekel kedves kérdező?

2022. máj. 29. 15:57
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Minden srácnak van csak max nem tudja vagy nem vallja be. Ha egyszer ráérez az ember utána imádja.
2022. máj. 29. 16:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha olyan partnerrel vagyok, aki szintén szereti, akkor meg is élem. 38F, dom
2022. máj. 29. 16:25
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Igen de mivel biszex vagyok az inkább fiúk felé. Nőt nem tudnék úgy használni. Nem lenne szívem. Nővel más minden.
2022. máj. 29. 16:30
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Üdv

Nagy vágyam hogy találjak egy igazán sub nőt kivel jól kijövünk és építeni egy BDSM szobát mindennel mi kell bele hogy ne unatkozunk.

F

2022. máj. 29. 16:35
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
kikötözném a csajt háton fekve az alsó lábszárát az alkarjához barna ragasztószalaggal , majd elkzedeném nyalni mielőtt elélvezne abbahagynám és egy vonalzóval óvatosan de kellő intenzitással elfenekelném ezután bekrémezném a fenekét és egy uborkát dugnák bele .ezután nyalnám és fenekelném felváltva.majd behoznám a kutyát akivel élvezésig nyalatnám .majd az uborkát bent hagyva megdugatnám a punciját a kutyával közben meg szoptatnám
2022. máj. 29. 17:52
 8/18 A kérdező kommentje:
:D
2022. máj. 29. 18:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, de még nem sikerült kiélnem őket.

20/F

2022. máj. 29. 19:49
 10/18 anonim ***** válasza:
28%
Egy pasinak szívesen szétrugnám a tökeit, de semmi több
2022. máj. 30. 07:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!