Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha egy férfival minden stimmel ami a kapcsolatotokat illeti, de szexben nem egyeznek a méreteitek, olyankor mit csináltok?
Konkrétan arra gondolok, hogy kisebb a férfi pénisze, mint ami a Ti hüvelyméretetekhez passzol, amit igazán tudtok élvezni.
Minél előbb szakítotok vagy megpróbáljátok kiküszöbölni ezt a problémát?
Ha utóbbi, akkor konkrétan hogyan?
9.) Kézzel, orálisan, két mell között, ha elég nagyok a nők mellei, egyéb játékszerekkel.
Ahogy egy nőt is nagyon sokféleképpen el lehet juttatni az orgazmusig. Ráadásul a nők esetében a nagyobb részüknek, csak behatolástól nincs orgazmusa, gyakori, hogy aktus közben valamelyik félnek a nő csiklóját is izgatni kell.
Szóval számomra ez nem opció, hogy kicsi a farka, túl tág, kicsi a melle, ezért szakítok vele, ha egyébként pedig mindenben meg lenne a közös nevező.
Élvezem kézzel, szájjal, meg abban az egy pózban.
Egyébként pedig irigykedek az olyan nőkre akiknek akkora jutott, hogy rendesen kitölti őket, meg vastag péniszekről fantáziálok.
#14.
Itt eddig egyedül Te hisztizel.
Nekem nagyobb volt, és szakítottam.
Hiába szerettem még, hogyha minden aktus fájt, mindegyik után véreztem...
A párommal OTT is egyezünk, szerencsére.
A volt férjemnek tökéletes méretű volt hozzám a farka, és szar volt az ágyban.
Aki utána jött kisebb volt és nem volt hajlandó kutyapózban, de a kémia elsöprő volt, és jó volt a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!