Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Ha egy férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha egy férfival minden stimmel ami a kapcsolatotokat illeti, de szexben nem egyeznek a méreteitek, olyankor mit csináltok?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok, hogy kisebb a férfi pénisze, mint ami a Ti hüvelyméretetekhez passzol, amit igazán tudtok élvezni.

Minél előbb szakítotok vagy megpróbáljátok kiküszöbölni ezt a problémát?

Ha utóbbi, akkor konkrétan hogyan?

2022. máj. 29. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9.) Kézzel, orálisan, két mell között, ha elég nagyok a nők mellei, egyéb játékszerekkel.

Ahogy egy nőt is nagyon sokféleképpen el lehet juttatni az orgazmusig. Ráadásul a nők esetében a nagyobb részüknek, csak behatolástól nincs orgazmusa, gyakori, hogy aktus közben valamelyik félnek a nő csiklóját is izgatni kell.

Szóval számomra ez nem opció, hogy kicsi a farka, túl tág, kicsi a melle, ezért szakítok vele, ha egyébként pedig mindenben meg lenne a közös nevező.

2022. máj. 29. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Élvezem kézzel, szájjal, meg abban az egy pózban.

Egyébként pedig irigykedek az olyan nőkre akiknek akkora jutott, hogy rendesen kitölti őket, meg vastag péniszekről fantáziálok.

2022. máj. 29. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha kielégít akkor nincsen vele baj
2022. máj. 29. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Ha a szex nem jó, akkor semmi se fog stimmelni hosszú távon. Ezt nem lehet kiküszöbölni, egyszerűen nem illünk össze. Az első szex az ismerkedésnek viszonylag az elején van (nálam legalábbis) szóval ha nem jó, rövidre zárom, és akkor nem húzzuk egymás idejét. És lehet csűrnicsavarni, de a párkapcsolat egyik alapja bizony a szex. Hosszú távon ha itt probléma van, akkor mindenhol lesz. Nekem fontos, hogy élveztem a szexet, és fontos hozzá az ideális méret is, sok egyéb más dolog mellett. Nem kell ezen hisztizni, olyannal kell együtt lenni, akivel egyeznek az igények.
2022. máj. 29. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

#14.

Itt eddig egyedül Te hisztizel.

2022. máj. 29. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Nekem nagyobb volt, és szakítottam.

Hiába szerettem még, hogyha minden aktus fájt, mindegyik után véreztem...

A párommal OTT is egyezünk, szerencsére.

2022. máj. 31. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:

A volt férjemnek tökéletes méretű volt hozzám a farka, és szar volt az ágyban.

Aki utána jött kisebb volt és nem volt hajlandó kutyapózban, de a kémia elsöprő volt, és jó volt a szex.

2024. máj. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!