Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, volt mar alkalmi kapcsolatotok Tinderrol (vagy hasonlo appokrol)?
Én három alkalmit "szalasztottam el", ők mondták, hogy nem keresnek komolyat, de azért találkozhatunk.
Pikantériája a dolgonak az, hogy akivel én akartam alkalmit, az meg komolyat szeretett volna. :)
4. Vagyok megint .
Sokáig volt egy fiókom itt, volt akinek a nyalási technikám és maga a felizgatási módszereim tetszettek meg. Hogy konkrétan a teljes testét imádom a nőknek a gyengéd verzióban. De van a falhoz nyomós vadulós módszer is amiben semmi finomkodás, inkább harapás, kiszívás, erősen rámarkolás. Ezek nem megtervezettek, csak annak köszönehetőek hogy megkívánom őt épp akkor és nem tudok várni.
Volt akinek a szex tetszett, ugyanúgy van a gyengéd, odafigyelésen és a vadulós, keményebb.
Az utóbbira nagyobb az igény azok közt akik írtak. Ahogy látod így is sokáig tart leírni, ráafádul nincs konkrét recept... inkább csak mint egy éhes vad, teszem amit akarok, akkor amikor akarom és úgy is ahogy akarom.
Ez önmagában tetszenek a nőknek, de az ösztönösség, az alárendelődés amit ilyenkor önként felvesznek... bizonyos típusú nőknek ez nagyon csábító.
Persze érdekel hogy mi jó a nőknek, mert figyelek a visszajelzésre, de ennek ellenére mégis azt teszem amit akarok.
Ezért volt az hogy én kaptam a jelentkezőket.
Három csajjal szexeltem tinderről. Ezek alapján azt mondhatom nincs általános recept:
- az első lány gyakorlatilag felajánlotta, én meg éltem vele
- a második egy német lány volt, aki turista volt a városban 1-2 napig, és én hoztam fel a szexet
- a harmadik lánnyal pedig sima ismerkedésként indult, és mikor hívtam volna találkozni, akkor mondta, hogy nem ér rá mert másik sráccal találkozik...innen már én sem vettem komolyan és megegyeztünk, hogy szexelünk
3 nő szintén.
- Nehéz érzelmi helyzetben volt amolyan emberileg támogató kapcsolatot keresett amiben volt szex is. Ezt ő hozta fel előre.
- Külföldi, idősebb pár, olyat kerestek aki szexel a nővel, ők hozták fel, ezzel írtak rám.
- Itt élő külföldi lány, közös szakmánk van, rövid beszélgetés után találkozó, a másodikon feljött hozzám és szex is lett, nem volt megbeszélve, hogy mit keresünk előtte. Vele még várom hogy lesz-e folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!