Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha egy férfival minden stimmel ami a kapcsolatotokat illeti, de szexben nem egyeznek a méreteitek, olyankor mit csináltok?
Konkrétan arra gondolok, hogy kisebb a férfi pénisze, mint ami a Ti hüvelyméretetekhez passzol, amit igazán tudtok élvezni.
Minél előbb szakítotok vagy megpróbáljátok kiküszöbölni ezt a problémát?
Ha utóbbi, akkor konkrétan hogyan?
Nálam az ellenkezője volt egyszer
Akkora volt a pasinak, hogy egyszerűen képtelenség volt a szex köztünk
Pedig nagyon jól megvoltunk. Minden tökéletes volt.
Attól függ, hogy mennyivel kisebb mint amit én preferálok…
Ha sokkal, akkor szakítok.
Mivel élvezni akarom a szexet, a kapcsolatnak ez is egy fontos része…
#1.
Mekkora volt? És mit kell azalatt érteni, hogy képtelenség volt a szex? Egyszerűen nem ment be?
Az azért elég durva…
#2.
Hát nem mikropéniszre, vagy orvosi esetre kell gondolni, mindenki a saját preferenciájához képest képzeljen el egy olyan 20 százalékkal kisebbet…
Tehát ha mondjuk neked a 18 cm az ideális, akkor egy olyan 14.5 centis pénisz esetén, ha nekem a 15 cm az ideál, akkor egy 12 centis esetén (stb) hogy cselekednél?
Tudnátok tenni valamit annak érdekében, hogy jó és elég legyen ez is, vagy a szakítás az egyetlen jó megoldás hosszútávon?
Az ilyen válaszok, mint a 2-es és a 3-as hozzászólóé, kicsit mindig meglepnek. Amennyiben minden stimmel, csak a méret nem, ezért szakítani...
Mindegy.
Úgy gondolom, sokféleképpen meg lehet oldani, hogy mindkét fél örömét lelje a szexben.
#6.
Én nem ítélek el senkit, sőt tisztelem az őszinteséget… Viszont egy kapcsolatnak az alapja nem a szex.
Ha ez így van, akkor az egy szexkapcsolat, én meg párkapcsolatokról kérdeztem… A párkapcsolatokban fontosabbnak kéne lennie a személyiségnek és az érzelmeknek mint a szexnek, persze az is nagyon fontos, ezt nem vitatom.
Illetve bár ezért a nőket valóban nem szabad elítélni, mert Ők sem maguknak választják a hüvelyméretüket, de azért azt be kell látni hogy a pasik sem tudják befolyásolni hogy mekkora a péniszük.
Ha azt mondaná egy férfi, hogy azért hagyta el a barátnőjét mert túl tág, azon az emberek 99%-a felháborodna…
Nem teljesen tartom igazságosnak ebben a dologban ezt a kettősmércét.
6.) Szerintem pedig a szex egy dolog a sok közül. Nem tudnék senkivel sem együttélni, ha csak a szex működne, de egyéb más dolgokban nem lennénk közös nevezőn.
Azt pedig, hogy élvezetes legyen mindkét félnek a szexuális együttlét, ezer és egy módon meg lehet oldani.
#8.
Azt kicsit ki tudnád fejteni, hogy például az általam vázolt szituban, hogyan lehetne megoldani a szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!