Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az is megcsalás ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is megcsalás ha valaki azért szexel mással mert otthon már nem kapja meg a párjától?

Figyelt kérdés
Amugy jol megvagyunk, csak nincs semmi intimitás ami nekem hiányzik, o viszon ugy all hozzá mint ami csak nyűg neki, ezert nem is erőltetem. Nem csaltam meg, lehet hogy szemétnek tűnök ilyen kijelentéssel de ha alkalmam lenne rá akkor szerintem nem hezitálnék.
2022. máj. 29. 04:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Csak akkor lenne megcsalás ha megtudja. De miért tudná meg?
2022. máj. 29. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Az. De én is efelé haladok.
2022. máj. 29. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt a “megbeszeles dolgot” azok ajanlgatjak, akik maguk sosem kaptak meg a masiktol h “ nem dugunk eleget, kivanj lelkesebben”.

Elmondom miert nem mukodik a szexben ez a kieroltetes.

Mert a vagyakozas, plane erekcio v nedvesedes, nem indul meg kritikai parancsra ill attol valo felelemtol h elveszthetem a masikat, ha nem leszek lelkesebb…

Megis mit hozhat egy ilyen beszelgetes? Nyilt kapcsolatot ami a parok 80% -anal a szakitas eloszobaja vagy rogton szakitast vagy azt h a kritizalt fel ha nő, akkor a szakitastol valo felelme miatt elkezd ugy tenni mintha/megjatsza stb ( ezt ertelmes pasi ugyis eszreveszi) ha pedig ferfi a kritizalt fel, akkor meg teljesitmeny szorongas miatt majd nem all fel.

Megbeszelni max azt szabad h eltavolodtunk, eltunt az a jo kis izgis romantikus erzes, szeretnek Veled tobb idot/programot stb csinalni h feldobjuk a kapcsolatunkat mert kivanlak stb… ha veszi a lapot es erdekli h a masik elegedetlen akkor “kurjunk tobbet fejmosas” nelkul is celt lehet erni. Ha magasrol tesz ra h odategye magat a kapcsolatba akkor meg siman csak szakitani kell aztan kesz es nem kikacsintani.

2022. máj. 29. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!