Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az is megcsalás ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is megcsalás ha valaki azért szexel mással mert otthon már nem kapja meg a párjától?

Figyelt kérdés
Amugy jol megvagyunk, csak nincs semmi intimitás ami nekem hiányzik, o viszon ugy all hozzá mint ami csak nyűg neki, ezert nem is erőltetem. Nem csaltam meg, lehet hogy szemétnek tűnök ilyen kijelentéssel de ha alkalmam lenne rá akkor szerintem nem hezitálnék.
2022. máj. 29. 04:06
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
83%

Ugyan,dehogy, bàrki ezt tenné.

Kutyàval, macskàval, idegen nővel, férfival 😂😂😂😂

2022. máj. 29. 04:29
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Áááá dehogy, nem megcsalás ha:

- nem volt csók;

- nem is élveztél bele;

- nem volt orál

stb.

s most jön a csúcs: közben végig rád gondoltam 😅😅😅

Egyébként fordítsd már meg a képletet, ha a feleséged azzal megy haza huh mekkorát keféltem a szomszéddal mert mi nem dugunk egy ideje akkor mit szólnál? Mert ha te nem dugsz a házasságon belül, akkor a feleséged sem (a házasságon belül), szóval fifti-fifti.

2022. máj. 29. 04:39
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Mi is így vagyunk a férjemmel. Ha lenne megfelelő partner, én sem hezitálnék.
2022. máj. 29. 06:40
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Tudod, értelmes felnőttek ilyenkor megpróbálják megoldani a problémáikat. Te értelmesnek vallod magad?
2022. máj. 29. 06:41
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
Beszélni próbáltál már vele erről?
2022. máj. 29. 07:12
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Amennyiben nincs közös vagyon,család,miért nem mentek inkább külön? Nem lesz ki főzzön,mosson,takarítson,huh?😒
2022. máj. 29. 07:13
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Felnőtt ember megbeszéli, egyezteti igényeit a párjával. Ha nem sikerül kompromisszumra jutni, akkor vagy otthagyja a másikat, vagy megállapodnak abban hogy nyitott lesz a szexuális életük.
2022. máj. 29. 07:34
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

7#

Ebben igazad is van.Csakhogy az ember nem mindug tud higgadtan,racionálisan,logikusan működni.Az érzelmek belezavarnak.Nem mindenki egyforman éli meg,és nem mindenki képes hidegen dönteni.

Nem könnyű az ilyen helyzet.Van egy olyan pont amikor a beszelgetes még várat.Meg nem érzi az ember,hogy meg kell ezt tennie.Még benned van,hogy hátha változik,hatha megjavulnak a dolgok és nem kell felhozni ezt a temát.Mert kellemetlen,mert ugy érzed ha kimondod,akkor elismered hogy baj van.Mert szeretnénk azt hinni hogy nincs.Hogy velünk ez nem fordulhat elő.Pedig van ilyen es nem vagy egyedül vele.

Ez az az időszak,amikor "Katát könnyű tancba vinni."

En a helyedben kitűznék egy dátumot.Addig es nem tovább.Amikor eljön az az idő,akkor komolyan meg kell beszelni a dolgokat.Addig ra tudod magad hangolni.Es ha vagy elég fenőtt,akkor vissza is tudod magad fogni es nem csalod meg.Miattad sem!!Ez az az egyenes út,ami minden kétseget kizáróan felszabadít attól a jövőben,hogy ne kelljen hazudnod magadnak,másoknak és megindokolnod a helytelen lepéseidet!!

2022. máj. 29. 07:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a megbeszélés az elsődleges. A kommunikáció már több ezer éves, és úgy gondolom, hogy nagyon jó dolog, csodákra képes.
2022. máj. 29. 07:50
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Én azt hittem, csak én járok hasonló cipőben. Én egyenlőre megmaradtam a virtuális dolgoknál, de nem kell sok hozzá, hogy elcsábuljak.
2022. máj. 29. 07:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!