Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak nők akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak nők akiknek van fétise?

Figyelt kérdés

Vagy tényleg mindegyik csak a semmi extrára vágyik?

Ha tapasztaltatok ilyet, mi volt az a fétis?

2022. máj. 26. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Persze csak ők nem szorulnak rá hogy ezt kiírogassák magukból mert bármikor találnak rá embert, vagy a párjukkal vagy mással.
2022. máj. 26. 14:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyjából ugyanolyan gyakorisággal van a nőknek is mint a férfiaknak, csak a nők sokkal kevésbé merik ezeket elmondani még a párjuknak is. Pl van olyan ismerősöm ahol a csaj velem sokkal szabadabban tudja megbeszélni a szexualitását mint a párjával mert amikor szóba hozza akkor a pasi azt támadásnak veszi "hogy mert ő biztos nem elég jó neki...". Bizalom türelem megértés sé önelfogadás kell nekik hozzá hogy el merjék mondani utána meg egy jó adag spiritusz hogy meg is merjék élni...
2022. máj. 26. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
A tanárnö típusok meg a bölcsészek a legperverzebbek.
2022. máj. 26. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van pár fétisem.

N

2022. máj. 26. 15:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Na jó de ez így kb semmi hogy “ja van”

Mi az nem kell részletezni, nem szexcsetelni akarok. Csak címszavakban legalább irjatok már le legyszi mi az!

😥

2022. máj. 26. 15:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 az egyik nekem a mellfétis, vis szeretem a mellbimbót nyalni, szívni, ha lehet harapni is.

#14 voltam

2022. máj. 26. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer dugtam egy latexfétises nővel.
2022. máj. 26. 16:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz te egyáltalán magyarul? Vagy ez nálad egy fétis:).
2022. máj. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!