Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, hogy ti is azért szex chateltek mert unatkoztok? Vagy mi szokott lenni az egyéb ok? 21/l
#20 Miért nem bugyi nélküli? :D
Egyébként régebben csináltam, néha nagyon jó történeteket össze lehet hozni, ha ügyes a másik fél is. De sok a 0 fantáziával megáldott csaj... Részemről sokszor nem is volt szexuális töltetű, volt hogy mellette filmeztem, vagy játszottam valamivel.
Előfordult már, hogy egy ilyen beszélgetésből valódi szex lett!
f.
Főleg amikor unatkozom akkor volt ilyen, viszont rendes igaz chat még nem jött össze (amit meg is értek hisz egy kézzel nehéz írni). Többnyire inkább erotikus történeteket írtunk egymásnak. De ezekbe hamar beleunok ha csak annyi visszajelzés jön hogy "uh ez jó volt" vagy "írj még". Viszont ha kölcsönösen megy akkor el lehet vele szórakozni, persze volt olyan is amikor a kölcsönösség kimerült abban, hogy a másik fél képeket és később videókat is küldött magáról.
De igazából ez akkor jó ha kölcsönös, pl akivel eddig legjobban ment ott megbeszéltük egymás vágyait is amik nagyon beindítanak és amik még kimaradtak, és később ezeket is beleírtuk egymás sztorijaiba.
Néha kicsit hiányzik, egy ilyen levelezés, de amint eszembe jut hogy mennyi macera normális partnert találni rá (mostanság meg olyat akiről el is hiszem hogy nő) nem egyszerű...
F
Jó dolog tud lenni a szexchat, ha van elötte egy ismerkedési fázis. Nem lehet 2 perc alatt egymás fantáziájába gázolni csak úgy. De ha elindul a téma egy ilyen vonalon és izgató mind a két fél számára, akkor rohadtul jó is tud ám lenni.
Amúgy legtöbbször unalombol ismerkedem, aztán igy alakul ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!