Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mit szólnátok,ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szólnátok,ha a pasitok női bugyit,tangát szeretne felvenni azt viselni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 24. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Mi szoktunk ilyet csinálni
2022. máj. 24. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Kiábrándulnék
2022. máj. 24. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Páromnak van,1* felvette (poénból), pár percre,azthitte vicces meg be jön, hát rohadtul nem...

Nekem nem jön be, közöltem is vele..

2022. máj. 24. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Valószínű kiábrándulnék, vagy vicces lenne helyzettől függően, de szexi biztos nem
2022. máj. 24. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát van olyan pasi akin kifejezetten szexi lenne, de amúgy nincs bajom ezzel, ha most őt ez izgatja akkor ez izgatja. Pl van egy barátnőm akit meg az izgatja, ha egy pasi női ruhákban van, de barátja is benne van szóval élvezik mindketten és nem foglalkoznak mások véleményével.
2022. máj. 24. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Az én csajomnak bejön. Én az elöl nyitott tangát szeretem.
2022. máj. 24. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én viccből megcsináltam, jót nevettünk. Aztán mondta, hogy tetszene neki ha gyakrabban hordanám, vett is nekem férfi tangákat, azóta azt viselek.
2022. júl. 11. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!