Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök az elegáns, idősebb Nőkért, de tudom, hogy esélyem sincs náluk. Nyílván a koromból fakadóan, mert 20 vagyok csak. Tudom, hogy nem vagyok velük egy "súlycsoportban" semmilyen téren, de nagyon vonzanak. Mit tehetnék?
Sokan járnak a cipődben. Össze se tudnám számolni, hányan próbálkoznak nap, mint nap
Csak azért, mert a munkám miatt elegánsan kell lennem hétköznaponként
Ha összekapod magad, és nem slampos, beijedt suhancként próbálsz elmakogni két szót, akkor még esélyed is lehet valakinél
Én egy szomszédommal jöttem össze. Én 24 éves voltam ő 51 akkor.
2 gyereke volt de már egyik se lakott nála, mindkettő külföldön tanult. A férjétől elvált már rég.
Sokat dumálgattunk, cigiztünk a "gangon". Néha segítettem neki apróságokban.
Aztán vettem a bátorságot és egy pohár bor mellett elárultam neki hogy oda vagyok érte. Utána már elég egyszerűen ment minden, nem voltak olyan gondok mint a korombeli lányokkal :D Később tisztáztuk hogy ez csak szexkapcsolat és mindenki boldog volt.
Másfél évig tartott ez a dolog aztán talált magának valami gazdag pénzes faznt aki elvette feleségül :D De az a másfél év minden tekintetben megérte, mondhatni a legjobb párkapcsolatom eddig.
No para, majd fordul a kocka.
30-40 évesen majd a 20 évest kívánod majd.
Egyébként ha tetszik neked egy nő merj tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!