Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellenek a csajoknak az idősebb pasik?
Mert jobbak a szexben, jobban figyelnek a nőre.
Nem a pénztől élveznek el, és nem is egy húsdarabtól.
Legtöbb ember (akiktől hallottam) úgy gondolják, hogy azért mert a kb 25 alatti korosztályban nem látják a férfit. Egyedülálló férfiak hazamennek és gépeznek meg animét néznek. (Van kollégám akinek 34 évesen az a munkán kívüli tevékenysége, hogy otthon kockul és semmi élete nincs. Még barátai sincsenek. Legfeljebb a netes játszópajtásai). Sok minden miatt lehet ez az életforma. Születési egyediség vagy rendellenesség (kinek hogy tetszik), neveltetés, életbeli problémák...
Vagy konkrétan maga az egyedüllét: Nincsenek barátaid ezért nem tudod, hogy kéne barátkozni ezért nem lesznek barátaid. Barátnő híján nincs önbizalmad (mert máskülönben miből lenne ha egyszer senki nem áll melletted) viszont a lányok meg azokra a férfiakra buknak akiknek van önbizalma, de neked nincs ezért nem lesz barátnőd és nem lesz önbizalmad...
Sajnos ez egy ilyen ördögi kör és nagyon nehéz belőle kitörni.
Én ebből két lehetőséget látok a kijutásra: Az egyik, hogy szerencsésen sikerül bejutnod egy olyan közegbe ahol kevés lány van a többi fiú meg nálad még rosszabb helyzetben van ilyen téren. Ilyen helyzetben pedig a "ha nincs ló, jó a szamár is" elképzelés fog diktálni a szintén magányos lányoknál és nagy eséllyel rádmozdul(nak).
A másik lehetőség az az ha sikerül összeszedned magad vagy ha nem is ez akkor legalább sikerül elhitetned másokkal, hogy boldog vagy és van önbizalmad. Ehhez valamennyire pszihopatának kell lenni, de ha van rá energiád meg lehet próbálni.
Én azért,mert egyszerűen a korombeliek zöme kisgyerek,és nem testileg értem főként.
Én pl utálom a bulizást,az egyetemista csoporttársaim előszeretettel isszák a sört a bulikban,másnap meg az az év híre,hogy ki hol hányta össze a koleszt.
Szerintem megbízhatatlanabbak ebben a korban.Nem komolyak,és eléggé a külsőségekre mennek,míg egy idősebb férfi már beszélgetni is akar a párjával,nemcsak ágyba bújni vele.
Ha nyers leszek,ha nem,valóban számít a pénz,persze nem kifejezetten ebben a formában.
Pl én ismerkedtem egy nagyon helyes pasival,akinek már az volt a foglalkozása,ami rövid idővel én is leszek.Nemcsak komolyabb dolgokról ,hanem szakmai dolgokról is kérhettem a tanácsát,egy korombeli válószínű ezekért a témákért kinevetne.
Megjelenés: nyilván ez csak egy vélemény,de szerintem az igazi stílusa egy férfinak úgyis csak ilyen 28+ évesen alakul ki.
Stílusossá válnak,és lesz egyfajta magabiztosságuk is.
Nem utolsó sorban,persze tisztelet a kivételnek,de én a mai világban nem igazán vagyok szép nő,na a korosztályom nagyrésze bunkó velem, a minimális tiszteletet sem adják meg.Idősebb férfiak viszont mindig tök kedvesek velem,ők már többet tapasztaltak,és nem is csak a bomba csajokat veszik észre. 21/l
Lol, én a szöges ellentétét vettem észre. A korombeliekkel komoly mély kapcsolatot szerettünk volna (25 vagyok) de a nők azok az idősebb pasik felé kacsingattak, akik kb csak megd*gni akarták őket
Plusz nekünk baromira nem számítottam a plasztik cicababák (szemben az életunk negyvenes vállalkozóknak)
Lehet jó bulinak tűnik egy harmincas-negyvenes pasi fiatal szeretőjének lenni, de utána meg mindig megy a sírás mert mégse hagyta el a feleségét miatta...
Mert érettek, tapasztaltak, önzetlenek, odaadók, figyelmesek, intelligensek, műveltek, lojálisak, nem félnek az elköteleződéstől, igényesek, adnak magukra.
Sajnos a velem korú pasik ezek ellentéteit testesítik meg (tisztelet a ritka kivételnek, de ott meg más bajok vannak).
"Én azért,mert egyszerűen a korombeliek zöme kisgyerek,és nem testileg értem főként. (...)"
Közben engem meg már több korombéli csaj kinevetett, mert nem járok bulizni... 🤣🤣🤣
De en bloc nem is értem a csajokat. A feltételezett éretlenségünkre hivatkozva lenéznek minket. Holott, nem is értem, hogy mi számít ezeknél a hölgyeknél érettségnek?
Ugyanúgy dolgozom teljes munkaidőben, rég külön élek a szüleimtől, eltartom magam, intézem a dolgaimat, mint ők. Ráadásként bulizós sem vagyok, amit a heteske meglepő módon előnynek tüntetett fel. Szóval mire fel néz le minket egy-két lány? Nem értem.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!