Középkorú vagy idősebb nők! Van, hogy ti is megvesztek valami fiatalos, vagy csajoknak való holmit magatoknak csak mert fiatalabb korotokban olyan nem volt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 2. 19:23
1/3 anonim válasza:
Én elvileg az idösebb kategóriába tartozom, és megvesezek fiatalosabb(nak nevezett) holmikat, de nem azért, mert korábban nem volt, hanem azért, mert most tetszik és jól is áll.
2/3 A kérdező kommentje:
Persze, az is fontos, hogy tetsszen és jól álljon.
2019. dec. 2. 19:53
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de láttam ma a trolibuszon egy középkorú nőt aki kifejezetten csajosan nézett ki, nem csak a ruhája, hanem a haja is meg minden. Pár pillanatig nem is tudta eldönteni mit látok, azt hittem káprázik a szemem vagy valami jelenésnek lettem szerencsés résztvevője. :-) Totál úgy nézett ki mint egy iskolás tinilány... Mondjuk nem nyomult annyira, inkább csak higgadtan, kedvesen nézelődött, ha jól látta még mosolygott is... De határozottan megfogott, tetszett, nem tudtam a szememet levenni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!