Az pedofíliának számít, ha van egy 17 - 19 éves gyerek (akár fiú akár lány) és kb olyan 13-nak néz ki, és bejön jóval idősebb embereknek?
A ferfiak javaresze mindenre nyomul ami él és mozog.
A pedofilia ott kezdödik amikor a gyerektest erdekli(0-12 év közt kb)
Azok az öregek akik tinikre nyomulnak azoknak mindegy csak szex legyen. Csak az idösebbeknek több esze van kikosarazni.
4-es te is jót írtál, de miért van ez? Kapuzárási pánik vagy mi?
De nők között is van olyan, aki tinikre nyomul sajnos.
Szerintem igen, bár nem pedo, hanem asszem efebofilia..
Mellesleg ez nehéz kérdés, mert pl van, akinek 30 évesen is olyan teste van, mint egy 12 évesnek(keskeny csípő, AA kosàr, apró mellbimbók, 40 kiló 160 centihez) mégsem helyénvaló azt mondani, hogy aki vonzónak találja korabeliként, az beteg.
Nemrèg találkoztam egy rózsaszín fodros szoknyás 145 centi magas, vékony kismellű szemüveges törpe ránctalan arcú nővel, akinek a fia 12 éves volt(és magas).
A hangja is magas, vékony, kislányos volt, a haja két copfban, de amiket mondott, abszolút felnőtt volt lelkileg, meglepődtem, mert épp szóltam neki, hogy hol az anyukája, hogy elmondhassam, gond van a fia viselkedésével..
Nem tudom.
Szerintem mégis beteg, akinek kislányos nők jönnek be, még ha ez rosszul is érinti a gyereknek kinézőket.
Egyébként engem is 12 éves korom óta szólítottak meg/támadtak be szexuálisan vadidegen 25-30 feletti férfiak, pedig én is fiatalabbnak látszottam, pláne visszanézve a képeken..
A jog nem nézi, hogy ki hogy néz ki. Ha elmúlt 14, dughatod, ha nem múlt el, nem dughatod. Teljesen bináris a dolog.
Kinézet tekintetében abszolút nincsenek jogszabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!