Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista strandon nem zavaró hogy gyerekek előtt, meztelenkedtek?
Mert olyan a logikád mint egy 15 évesnek. Márpedig:
"A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!"
Férfi vagyok, igen volt már amikor bekeményedett, mert fullos volt a csaj. Hasra fordultam / bementem a vízbe. Ennyi történt. Ennél nagyobb problémákkal is találkoztam már életem során.
Amúgy megjegyzem, a sima hétköznapi strandon is bármikor kerülhet ilyen helyzetbe az ember.
Ha feláll eltakarod pl. törülközővel, megesik ez sűrűn, mert én szlovén nudista strandra szoktam járni, de ott sok jó csaj mutogatja direkt a punciját, négykézláb pucsit, normál ülésnél széttárja a lábát, punciját.
Gyereket egyébként alig látok ott.
Régen amikor jártam a családdal 10 éve 15 évesen és kezdett merevedni eltakartam és bementem a hidegvízbe
Bár szerintem kamasz srácoknak elnézik mert ők nem tudnak úgy parancsolni neki mimt egy huszonéves
Én max attól a helyzettől tartanék, amikor az 4-5 éves kisfiú kiabálva szalad az anyjához-apjához, hogy a bácsinak (vagy a nagyfiúnak) miért szőrös a kukija meg (ha esetleg körül van metélve) miért nem olyan, mint az övé stb...
De szerintem ez a helyzet ritka, manapság még az ismerősöket sem szólítják meg a gyerekek, nem ám az idegent...
Köszönjük Kata. A hozzásólásoddal igazán sokat tettél a magyar nudista kultúra fejlesztéséért!
😖
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!