Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista strandon nem zavaró hogy gyerekek előtt, meztelenkedtek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 09:41
1/34 anonim válasza:
Kisgyerekek előtt abszolút nem, nagyobb kamaszok esetében vannak fura szituk de nem vészes. N
3/34 A kérdező kommentje:
Mennyi idősek a kamaszok?Nem bámulnak?Inkább fiúk vagy lányok vannak?
2022. máj. 23. 09:47
4/34 anonim válasza:
Exhibicionista vagyok szóval én ezért járok főként, egy pillanatig sem érzem magam zavarban
L
5/34 anonim válasza:
Elárulom neked, a nudista strandon pontosan annyi szexualitás van, mint a fürdőruháson.
Sajnálom, de ez a valóság.
6/34 anonim válasza:
Nem, nem zavar. Szerintem őket sem zavarja az ilyesmi, és ez így van jól. Tudod kérdező -veled ellentétben- egy gyermek sem, és az ottani felnőttek sem szexualizálják a meztelenséget.
Nekik is van vagy fütyijük, vagy puncijuk. Nekem is van, de csak egyik féle. Hidd el semmi rossz érzés nincs. Próbáld ki bátran, akkor is ha csaj vagy.
7/34 anonim válasza:
Lemaradt: azt viszont nem értem,h egyesek ilyen kérdést miért a szexualitás témakörben boncolgatnak. 🤔
F30H
8/34 anonim válasza:
Nem. Téged zavar ha látnak pucéran ?
9/34 A kérdező kommentje:
Hát tinik, kamaszok ne csorgassák a nyálukat rám.
2022. máj. 23. 10:13
10/34 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy az 1000. meztelen ember után rajtad bármi érdekeset látnának?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!