Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondd ilyeneket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondd ilyeneket?

Figyelt kérdés

Egy ismerős, barát, haver.. nem is igazán tudom minek nevezhetném őt.

(Én lány vagyok ő fiú)

Régebbtől meg volt közöttünk az a “látásból ismerem” szituáció. Összetalálkoztunk itt-ott egy gyors köszönés és ez minden. Nem olyan rég buszsofőr lett, és még gyakrabban kezdtem vele találkozni, amikor úgy adódott. Jöttek a viccelődései, a cukkolásai, és átlagos kérdései. (Hogy vagyunk?, Ilyen hamar végeztél is?, Csak nem szöksz?..)

Azt hiszem 1 éve történt, amikor zuhogó esőben jöttem haza. Nem volt sem esernyőm, sem semmim, bőrig áztam. Pontosan Ő volt a buszon, meg is jegyezte, hogy nem fogok-e megázni. Nemet mondtam és iparkodtam hazafelé. Hazaérve megpillantottam a nevét a telefonom képernyőjén, megnyitottam és érdeklődött mennyire áztam meg.

Beszélgetni kezdtünk, ismerkedni.

1-2 hónapig beszélgettünk amikor elkezdett átváltani szexuális témákba. Emberek vagyunk, vannak szükségleteink, nekem is, neki is. Képváltások következtek, de ettől tovább nem jutottunk.

Hazudok…

Elkezdtem belebonyolódni és érzelmeket táplálni felé. Észrevehette, mert egyből ritkábbak lettek az üzenetei, az érdeklődése s úgy minden. Eközben a dolgaim úgy alakultak, hogy megszerettem valakit.. valakit akiről mint kiderült a srác (buszsofőr) legjobb haverja. Kapott az alkalmon s újra írni kezdett, hogy segítsen vele összehozni. Azaz segítsen, vagy inkább megutáltassa velem?

Egyik szavában azt írta, mit tegyek, hogy sikerüljön, a másikban szó szerint lebeszélt a barátjáról. Ez teljesen addig fajult míg összevesztünk, de nagyon. Megszakítottam vele a kapcsolatom.

Voltak napok, amikor a veszekedés után is sokszor belé futottam, de nem érdekelt, lekezelően bántam vele. 5-6 hónappal később, a buszsofőr barátja (akivel nem alakult ki semmi sem) elkezdett kérdezgetni a buszsofőrről (legyen a neve jelen esetben Péter)

.. azt előbb tudni kell, hogy Péter legjobb barátja nem tudott arról, hogy közöttünk lett volna bármi beszélő viszony is…

Kérdezgetni kezdett Péterről. (Nem tudok-e valamit róla? Nem szoktam-e beszélgetni vele?..)

Furcsa volt, mert eddig soha nem hozta fel.

Másnap reggel mire keltem? Péter üzenetére..

6 hónappal később újra felbukkant. Nem tudtam mit akar, s 2 nap kellett ahhoz, hogy kibökje. Barátságot extrákkal…

Szükségem volt erre, egyértelműen elfogadtam, s ekkor elkezdett nyafogni.

“Fél, hogy majd többet fogok iránta érezni. Fél attól, hogy kihasznál úgy mint az első barátom. Nem tudja valóban jó ötlet lenne-e..

Olyan rég voltam már együtt bárkivel is..(A kedvenc mondatom tőle)”

No már most, akkor minek is írt rám ha ilyen kétségei vannak? Senki nem erőltette, ahogy azt sem, hogy pont tőlem kérdezze ezt meg, s miért rám mutogat?

Mit gondoltok, miért írt rám hogy ezt szeretné, ha közben még sem? Tanácstalan vagyok

2022. máj. 21. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű pedig:

Simán megdugna, akár többször is. Akár rendszeresen a szádbaélvezne és te is megkapnád ami kell egy orgazmushoz, de ettől többet ő nem akar. Ahhoz gyáva, hogy ezt így megmondja neked, tőled várja, hogy ezt kimond és akkor mehet a móka.

2022. máj. 21. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy üres duma, hogy érzelmileg befolyásoljon téged (ami már sikerült is). Egy ingyen dugópajti kell csak neki, kötelezettségek nélkül.
2022. máj. 21. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy s@ggfej, aki ki akar használni, anélkül, hogy bármilyen felelősséget vállalna az okozott károkért. Vagyis úgy menj bele, hogy tudod, az érzéketlen dugáson kívül semmit nem várhatsz el.
2022. máj. 21. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

" Fél attól, hogy kihasznál úgy mint az első barátom"

Hogy ő kihasznál téged?

2022. máj. 24. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondhatni igen, de az komplikáltabb helyzet volt. Hamar rájöttem mire megy ki a játék, s léptem azonnal
2022. máj. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!