Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a férfiaknak párkapcsolat,ha úgyis más nőkre verik a farkukat?
Igen, nő létemre nem vagyok képes megérteni ezt, én nem masztizok más pasikra, nem nézegetem az ismerőseim képet, vagy instàn a pasikat és arra masztizok.
Ha más nőkre vágynak a pasik, akkor miért kell nekik kapcsolat? Csak,hogy legyen egy fix lyuk otthon? Meg aki elvégzi helyettük a házimunkàt? Szex közben meg más nőkre gondolnak?
Minden pasi így működik?

Hihi jót nevettünk.
Hát már pedig létezik. Attól,hogy te ilyen vagy, van rajtad kívül több millió ember, aki nem.

Amúgy muta már az instádat.
Ilyen hisztiket azok a lányok szoktak tartani, akik rendszerint egy lehelletnyi tangában ribizliskednek több száz vadidegen pasi előtt.

27#
Itt jön majd a hittanórát megszégyenítő erkölcs csőszködés, hogy "Neeem, hova gondolsz?! Én csak és kizárólag a szívem választottjának az arcára vagyok képes csak ránézni, és munkahelyen is gumikesztyűben fogok kezet férfival".
Az instamon a kutyàmról vannak képek :D sehol nincs rólam semmilyen ribis kép, sosem volt. Meg a saját telefonomban sincs magamról tangás kép vagy mittomén.
Én sehol nem írtam,hogy róla beszélek. Általánosságban tettem fel a kérdést. De biztos ő is néz más nőket a neten, fogalmam sincs. Nem szoktam nézegetni az előzményeit.
De persze megnézek más pasikat, de nem masztizok rájuk, ha van kapcsolatom. Nem a megnézésről beszéltem, nem tudom nehezen megy a szövegértés?
Tessék, segítek:
"Igen, nő létemre nem vagyok képes megérteni ezt, én nem masztizok más pasikra, nem nézegetem az ismerőseim képet, vagy instàn a pasikat és arra masztizok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!