Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal, ha gyenge a szexuális kultúrája?
Fél éve vagyunk együtt. Az elején nagyon zavart, hogy nem akart engem kinyalni. Mindig idegesített, hogy majd ünnepnapokon. De persze ő akarta, hogy kényeztessem. Nem szerette, hogy tiszta nedv lesz az arca mindenhol, de nagy nehezen elmagyaráztam neki, hogy ne a hüvelyem nyalja, hanem a csiklóm, és úgy nem lesz az arca tiszta mocsok. Mostanra többször nyal, de nem tetszik, mert a nyelvével pöcögtet, körülnyalogatja a csiklóm, sokszor fájdalmat okozva. Nem tudom hogyan csinálja, de így nem tudok elmenni.
Amikor kimarad a nyalás, csak szexre vágyunk, akkor semmi más előjáték, semmi simi, csók nincs. Lefekszünk az ágyra, és leveszi a ruhákat, és az a lényeg, hogy minél előbb betegye. Anno más partnerek jobban figyeltek rám, húztuk egymás agyát, hogy mire odakerültünk, nekem a nadrágom is átázott.
Szex közben is nagyon sokszor olyan pózokat kér, amiket nem szeretek, pl a hasonfekvős nekem tiltólistás, mert fájdalmas és nagyon régen “felfáztam” miatta. Még is addig könyörög, amíg meg nem engedem neki. Azt is elvárnám, hogy a cicimmel foglalkozzon, de állandóan csak csipkodja, nyomkorássza, rátapad a tenyerével és húzogatja összevissza(ami rettentő fájdalmas tud lenni). Vagy elélvezés után mondom, hogy ne piszkálja, mert nagyon érzékeny, vagy csikis, ő épp azért is megérinti.
Régebben olyat is csinált, hogy meztelenül feküdtem az ágyon, és az ujjával meglőtte a nunim. Vagy a vénuszdombomat megnyomta egy ujjal, ami szintén kellemetlen érzés.
Mostanra már kezd elegem lenni, rászólok néha, hogy ezt ne meg azt ne, de ugyanúgy csinálja.
Még mielőtt én lennék leszólva, hogy a nőknek semmi sem jó, volt 1-2 olyan partner, akinél mindig elmentem már nyaláskor, nagyon jól bántak a női testtel, sosem okoztak fájdalmat, figyeltek a mozzanataimra, és lesték az összes kívánságom.
Ti szakítanátok ezekre hivatkozva? 22/L és F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!