Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szerintetek szakítsak a barátommal?
Figyelt kérdés
Azt akarja, hogy feküdjek le egy haverjával ő meg végignézné.. én teljesen ledöbbentem..2021. febr. 10. 15:00
1/18 anonim válasza:
Szerintem neked kéne eldönteni. Én biztos szakítanék, nem azért vagyok kapcsolatban hogy a haverjaival dugjak. :D De valakinek belefér az ilyen fétis.
2/18 anonim válasza:
Nincs benne semmi, eddig is vele csaltam őt.
3/18 kisördög1 válasza:
Ha már 3as akkor miért épp egy haverral?
4/18 anonim válasza:
Ez inkább cuckold kategória. Vannak akik erre gerjednek.
5/18 anonim válasza:
Én biztos kibasznám.
Ez az ember téged nem szeret, ha ezt végig tudná nézni.
F
6/18 anonim válasza:
Mi mondjuk meg hogy szakíts-e a pároddal vagy nem? Érdekes egy kapcsolat ez már most is. Szerintem beszéljétek meg, max azt mondod hogy vele akarsz lenni nem a haverjaival aztán kész. Nekem nem lenne szakító ok ha a párom őszinte velem és elmondja a vágyait, de nyilván embere válogatja hogy miért szakít. Az más kérdés hogy vannak olyan vágyak amiket nem tudok vagy nem akarok megadni neki, de én ezeket először is megbeszélném vele :D
7/18 anonim válasza:
Majdnem hármas, valakinek ezt tetszik, ez egy szexuális fantázia, amit vagy akarsz vagy nem. Emiatt szakítani felesleges. Max azt mondod, hogy nem.
8/18 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy rendben, de előbb engedje meg, hogy megdugja egy fiú haverod előtted :D
9/18 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez van, csak fordítva, barátnőm szerez csajt, felhozza, aztán néz minket. Soha meg se fordult a fejünkben, hogy ezért szakítás, ez csak kaland, érdekesség, szórakozás. 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!