Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal minden szex után lesz vmi bajom. Szakítsak?
Minden teljesen stimmelne vele amugy. Jó páros lennénk.
De állandóan lesz vmi bajom szex után és krémezni kupozni regenerálodni kell, esetleg ot is kezelni. Alap bakteriumhaztartás egyensuly felborulások miatt, mert ezek alapbol a szervezetben vannak, csak borul az egyensúly es jönnek a bajok.
Exeimmel ilyenek nem voltak.
Nem csal meg.
Annyi a különbség csak az exeimhez képest a mostanival, hogy nagyok a méretei, vad szexet szereti, meg ilyesmik.
Nekem már kezd elegem lenni.
Arra nem gondoltál hogy mondjuk a párodat elvigyed orvoshoz?
Hogyha a párod nem kezelik nyilván nem fogsz te se meggyógyulni mert oda vissza adogatjátok egymásnak a fertőzést.
Jártatok orvosnál? Rendesen ki lett mindkettőtök kezelve egy alapos kivizsgálás után?
A vadulást csak ő szereti vagy te is? Ha folyamatosan felsért belül, úgy könnyű felborítani a hüvelyflórádat. Pláne ha ki sem lett kezelve rendesen.
Ő is kezelve van alkalmakkor.
En voltam orvosnal de el lettem küldve. Hogy vegyek vénymentes dolgokat. Nem kaptam ellátást sem, meg sem nézett, kitessékeltek az ajton nem egyszer.
Magánra nincs pénzem.
Szeretném a vadulást, HA nem fájna az alhasam meg nem lenne bajom.
Amig egészseges vagyok maxon, MINDEN jó! Egyszer, mert masnaptol felfázásérzés újra..
Nincs más orvos ahova tudnál menni?
Addig ne szexeljetek amíg nem gyógyultál meg.
Szakrendeléseken voltam eddig.
Alap az hogy meg sem néznek.
Az egyik legalább irt fel random valamit egyszer es ennyi.
Es nagyon kezd elegem lenni abbol hogy néha neha jol vagyok, tenyleg semmi bajom, de elég csak egyetlen szex vele hogy másnap legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!