Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal minden szex után lesz vmi bajom. Szakítsak?
Minden teljesen stimmelne vele amugy. Jó páros lennénk.
De állandóan lesz vmi bajom szex után és krémezni kupozni regenerálodni kell, esetleg ot is kezelni. Alap bakteriumhaztartás egyensuly felborulások miatt, mert ezek alapbol a szervezetben vannak, csak borul az egyensúly es jönnek a bajok.
Exeimmel ilyenek nem voltak.
Nem csal meg.
Annyi a különbség csak az exeimhez képest a mostanival, hogy nagyok a méretei, vad szexet szereti, meg ilyesmik.
Nekem már kezd elegem lenni.
Elvileg nem csal meg. Sőt semmi nőre utalo nyom sincs nála soha.
Meg bármikor találkozhatok vele meglepetésszeruen is stb.
Lehet normalis kikezelés kellene tényleg.
De már nagyon kezd abbol ia elegem lenni hogy azutan is biztos bajom lenne megint..
Mindkettőtöknek el kell menni orvoshoz. Attól hogy te esetleg szakítasz vele ugyanugy nem leszel kikezelve tehát a probléma ugyanígy fent fog állni.
A párod urológiára menjen el, te pedig egy másik nőgyógyászhoz. Amikor mindkettőtöket kezeltek és elmúlt a probléma akkor lehet újra szexelni addig nem.
De én arra gondoltam lehet a méretei miatt vannak ezek meg a vadulások miatt.
Olyan bűntudata van néha, hogy neha inkább én nem is mondom hogy már megint bajom van, csak kerülöm őt.
A vadulas miatt csak akkor lehet ha fel sérti belül a hüvelyedet, de ezt te érzed.
Ha te nem szereted hogy ilyen vad akkor szólj neki.
Szerintem nálad lesz a probléma, ha hüvelyflórád borul szex után. A pasi nem igazán tud átadni neked semmi olyat, amitől ilyen történhet. Max ha gombája van de az is inkább tőled származhat végső soron.
Nekem is volt ilyen problémám régebben, amikor nem volt szex, szinte nem éreztem semmit, de mikor szexeltem, utána mindig rosszabb lett. Nekem kiderült, hogy egy hormonális+endokrin betegség okozta a felborulást, folyamatosan gombás és bakteriális fertőzésem volt. Kikezeltek és újra előjött. Mikor kezelték a betegséget és életmódot váltottam,minden helyrejött.
(Lehet neked is mostanság jött ki ilyen probléma, nekem is szinte egyik hétről a másikra lobbant be)
Nagyon fontos hogy a párod is kezelve legyen, és akkor hetekig ugye nincs szex se, be kell tartani szépen.
A méretnek ehhez semmi köze, max annyi lehet ha érzékeny vagy odalent, picit megrepedhet a hüvelybemenetnél a bőr, ami nem segít a gyógyulásban. (Nekem pl ez sokszor volt de a cukorbetegeknél ez elvileg gyakori, azt mondta az orvosom)
Mindenképp magán orvoshoz menj, az sztk-sok telibeszarnak. Legalábbis velem nem foglalkozott egyik se. Magánbanis csomó szar orvos van. Én vagy 15 orvost jártam végig, mire az egyik megmondta mi bajom. A többiek csak azt látták jaj hát fertőzés akkor felír egy krémet bogyót stb aztán szevasz. De a kiváltó okot nem kezelték nem is foglalkoztak vele (pedig mondtam hogy visszatérő nem múló probléma). Kevés a hozzáértő orvos
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!