Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is koncentrálnotok kell,hogy orgazmusotok legyen?
Figyelt kérdés
Nekem mindig... és ezért sem élvezem,ha pl szopás közben a barátom simogatja a csiklóm,mert nem tudok rá is fókuszálni meg magamra is.
De nem csak ebben a szituban,hanem,ha csak velem foglalkozik, akkor is ki tudok zökkeni belőle és úgymond újból fel kell építenem az egészet..
Gondolom a férfiaknál nem így van, ők csak élvezik és kesz.
2022. máj. 18. 11:25
1/7 anonim válasza:
"Gondolom a férfiaknál nem így van, ők csak élvezik és kesz."
szopáshoz, lovagláshoz nekem kell koncentráció
2/7 anonim válasza:
Nekem is így van. Ezért is van csukva a szemem sokszor, hogy jobban tudjak koncentrálni, elengedni magam.
3/7 anonim válasza:
Jo ostobák vagytok!
Nekünk meg azt kell kontrollálni hogy ne élvezzünk el idő előtt!
4/7 A kérdező kommentje:
Azért a tiétek még mindig jobb, ha már ostobàzol.
2022. máj. 18. 12:34
5/7 anonim válasza:
3# Már akinek, nekem arra kell koncentrálnom hogy elélvezzek különben 2 órán át is tudok reszelni.
6/7 anonim válasza:
Igen, nekem is koncentrálnom kell, ilyenkor becsukom a szemem, képtelen lennék szemkontaktust tartani, mert kizökkenek.
N39
7/7 anonim válasza:
Igen kellett az elején, utána rááll az agyad és egyre jobban megtanulod elengedni magad. Persze ehhez megfelelő hangulat és bizalom kell a partnerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!