Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon Sápi Vivi ki van elégülve rendesen? Mármint tudom hogy nincs pasija, ezért nem tudom hogy szokott e sz@xelni
"ezért futott be ilyen hamar."
Ezt miből gondolod ?
Van szerencsém élőben ismerni pár celebet. Volt akiről jött a "friss" hír (korábban kifizetett promócikk) a bulvárlapokban hogy húúúú de boldog a párjával, meg közös "titkokat" osztottak meg a szokásaikról - közben a valóságban már fél éve elköltözött az új pasijához 😂
Ha egy egészséges fiatal nő akkor gondolom van libidója is és biztos van aki "segít" neki a szexben. Attól hogy a celebek mindenféle hülyeséget kiposztolnak a figyelem fenntartása érdekében még nem premier plánban élik a magánéletüket és nem posztolják ki ha előző este egy jó nagyot dugtak.
" Azért futott be, mert "jó" csávó kúrja/kúrta."
Ezt nem igazán értem még mindig , hogy hogyan lehet befutni Tiktokon meg YouTubeon úgy, hogy valakivel kúrsz ha csak nem valami Tiktok felsővezetővel aki olyan algoritmust írt amivel a videóit előre dobta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!