Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állt fel a srácnak rendesen?
Lehet hogy valami nem tetszett neki rajtad. Mert aki az izgulás miatt nem keményszik az tudja h ez van és majd idővel jó lesz (tehát az nem szakít).
Javaslom találkozz vele és kérdezd ki. Kérd meg h legyen őszinte bármennyire is sértőnek hiszi az igazságot, a mellébeszélés sokkal megalázobb+ felesleges sérelmet okoz. De ha elmondja az igazat, abból akár tanulhatsz is
A teljesítménykényszer miatti stressz a legnagyobb libidócsökkentő! A srácnál sajnos valószínűleg elkezdett a folyamat átcsapni egy negatív kondicionálódásba - ez egy öngerjesztő, önbeteljesítő negatív spirál tud egy idő múlva lenni.
Te mindent jól csináltál, ne magad hibáztasd! Elképzelhető hogy a saját kudarcai miatti szorongás miatt szakít veled ahogy az #1-es is írja.
#5 Lehet hogy így van, hogy nem tetszettem neki, de akkor miért akarta a többi alkalmat hogy szexeljünk? Ő kezdeményezte.
Beszélnék vele szívesen, de nem hinném hogy találkozna velem.
Nekem is az az első tippem, hogy belekerült egy ördögi körbe a stressz miatt és a kudarcai után menekülőre fogta.
De nem biztos. Az is lehet, hogy rájött, hogy nincs meg közöttetek a kémia, nem talál vonzónak, szexuálisan nem vagytok egymásra kattanva. Ez is benne van a pakliban, főleg olyan nőknél, akik nagyon rejtegetik a testüket és zsákbamacska, mi lesz, amikor lekerül a ruha.
"Lehet hogy így van, hogy nem tetszettem neki, de akkor miért akarta a többi alkalmat hogy szexeljünk?"
Szimpatikus voltál neki, ezért adott neki egy kis esélyt, hátha a következő alkalommal jobb lesz.
Egyébként a szex előtti randikon mi volt a helyzet? Volt érintés, simogatás, csókolgatás, petting? Állt neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!