Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretné a csajom mindenáron kinyalatni a punciját? Nem akarja megérteni, hogy én nem szeretném. Mit tegyek?
Kedves kérdező! Ne hagyd, ha nem szeretné!
Ha nem ért a párod a szóból: 1. Valószínűleg az élet más területén sem tartja tiszteletben azt, hogy te mit (nem) szeretnél, úgyhogy biztosan nem szeret igazán.
2. Kérj te is tőle valami olyat (nem feltétlen szexszel kapcsolatos dolog), amiről biztosan tudod, hogy nem tenné meg. Érezze már, hogy mit csinál veled.
Neked mi bajod van? Minek írod ki a kérdést, ha nem akarsz rá választ kapni. Az, hogy nem tetszik, amit írnak már más kérdés.
Ha egyik választ sem fogadod el, akkor megint minek okoskodsz? Mit vártál, hogy konkrét helyzetmegoldással áll elő valaki és megoldja minden problémádat?
Ez a valóság, ha nem akarod kinyalni, akkor ne tedd. Mondjuk nem értem a nőt sem. Én imádom, ha nyalnak, nem is lennék olyannal, aki ezt nem szereti, de nem is erőltetném rá senkire. Ha nem szereti, továbbállok és kész, nem működik a szex, ennyi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
#15 ez az ember csak feszültséget akar szítani, egy másik (ellentétes) kérdés miatt, ami VALAMIÉRT FÁJ neki :D valószínűleg neki se engedik a szájbaélvezést, vagy éppen a párja miatt "muszáj" megtennie :D ezért akarja mindenáron a nőkre erőltetni, hogy ezt bizony muszáj megtenni, ha valaki szereti a párját és nem akar kislánynak, prűdnek tűnni :D
Ha pedig engeded/megkapod, akkor miért zavar téged az, hogy más a SAJÁT kapcsolatában nem akarja? Brutálisan kisgyerekek vagytok még...
Én egy ilyen emberrel, mint te, az életben nem feküdnék le, ordít rólad a gonoszság, a megkeseredettség :(
Az is sokat elárul rólad, hogy szerinted nyavalygás, ha egy nő nem kívánja telelövetni a száját spermával, majd lenyelni. Talán fel kéne nőni agyilag is a szexhez, az azért hasznos dolog. Az egyenlő bánásmódra meg a legcsekélyebb mértékéig sem sikerült felhívnod a figyelmet ezekkel a szánalmas “példákkal”. Hogy jön ide egyáltalán a szájbahugyozás? Meg az útszéli, sörhasú “Lákátos Mária”? 🤦🏻♀️😅
Eleve a kérdésed köszönőviszonyban sincs a másikkal, ott ugyanis nem magát az orált utasítja el a kérdező. Élvezni millió más helyre is lehet szájon kívül. Az, hogy valaki nem akar nyalni, az éppenséggel maga az orális szex teljes elutasítása, amiről továbbra sem volt szó. A többi defektes, kitekert példádra meg kár is időt pocsékolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!