Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok! Miért hiszik azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok! Miért hiszik azt a pasik hogy egyéjszakás kaland során elég ha csak megd*ugják a nőt?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen kalandba futottam bele(igen, ezért most nem kérnék megvetést). Megbeszéljük h szex lesz, a pasi elélvez és elfekszik és ennyi. Vagy most komolyan nem tudják hogy nem minden nő megy el ettől? Vagy szimplán lusták még a nőt is kielégíteni szájjal vagy kézzel?

2022. máj. 17. 08:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

19

Ha egy srác tiszteli a partnerét, akkor tiszteli egyéjszakás alatt, meg a sokadik randi után is. Mert ilyen a jelleme. Viszont a sok randizás, meg körítés sem garantálja hogy nem egy szánalmas, nyomi alakba sikerült bukni. Az ilyenek mint te pedig kapcsolatban is képesek "szabályokhoz" kötni a figyelmet, mert az önző és pökhendi jellem kiütközik hosszútávon is.

2022. máj. 18. 09:56
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

ha tisztelem a partnerem, akkor nem egyéjszakázok vele. És segítek az elesetten, de nem fogom utána a kezét és bókolok neki és még hazaviszem és még megmaszírozom. A pincérhez is udvarias vagyok, de nem próbálok legjobb barátja lenni.

Azokat amiket írtok hülyeségek, mert itt a szituáció az, hogy két kiéhezett ember dugni akar, és amikor az egyik kielégül, akkor megy a dolgára, de a másiknak ez nem tetszik, mert azt hitte úgy fognak bánni vele mint egy barátnővel. Hát nem, megvoltál, köszönjük, jó volt, megyünk tovább, ennyi volt, nem fog az ember ott maradni és érdeklődni a lelki világod miatt. Az a barátnő vagy legalább a haveri szint. És persze az alapvető tiszteletek megvannak, mert csakis olyat csinálsz vele az ágyban, amiben ő is benne van, és emberszámba veszed, viszont kinyalni a fenekét csak azért, mert ő úgy szeretné... szintén, az baráti szint. Aki nem akarja, hogy így bánjanak vele, az ne egyéjszakázzon. Ha pedig olyan srácot szedsz össze, aki egyéjszakásokat vadászik, attól semmi jogod elvárni tőle, hogy királynőként kezeljen a szex után is.

De én sosem szorultam rá ezekre, én randiztam és kapcsolataim voltak, ahol természetes a megfelelő tisztelet, de ha rászorulnék valaha erre az alja szexformára, akkor ne várják el tőlem, hogy odategyem magam a másik lelki világa miatt.

2022. máj. 18. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!