Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok! Miért hiszik azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok! Miért hiszik azt a pasik hogy egyéjszakás kaland során elég ha csak megd*ugják a nőt?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen kalandba futottam bele(igen, ezért most nem kérnék megvetést). Megbeszéljük h szex lesz, a pasi elélvez és elfekszik és ennyi. Vagy most komolyan nem tudják hogy nem minden nő megy el ettől? Vagy szimplán lusták még a nőt is kielégíteni szájjal vagy kézzel?

2022. máj. 17. 08:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

10# Rendes kapcsolatnál túlárazza magát ezért nincs senkije, egyéjszakásnál szintén túlárazza magát ezért csak megdugják és otthagyják.

Ha komolyabb értéket képviselne akkor vagy ő dobná ki a férfiakat, vagy lenne rendes kapcsolata, vagy állandó szexkapcsolata. Ennyi.

2022. máj. 17. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
33%
De jó, hogy te mindent tudsz... Én mondjuk nem áraztam be soha magam, se a partnerem, mégse találok normális pasit párkapcsolatra évek óta. Szexkapcsolatra igen, mert senki nem akar elkotelezodni. De biztos ez is a nők hibája.
2022. máj. 17. 11:15
 13/22 dregor ***** válasza:
23%
#12 Ha csak ilyen pasikat találsz, akkor el kéne gondolkozni azon, hogy biztos nincs-e valami probléma veled, vagy azzal ahogy/ahol partnert próbálsz találni komolyabb kapcsolatra...
2022. máj. 17. 11:41
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon egyszerű. Ő így is elmegy, a te élvezeted pont nem érdekli. Általában ezt jelenti az egy éjszakás.
2022. máj. 17. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak egyéjszakásnál, ez tömeges jelenség, bár kivételek mindig vannak. A magyarázata az általános férfi tudatlanság és önteltség keverékében keresendő. Ez a férfi természet, csak nem szeretik hangoztatni annak negatív tölteteit. Túlértékelik magukat és az igényeiket. Ebből fakad a felsőbbrendű érzésük is, így szex során is csak magukra vannak tekintettel. Meg is lehet figyelni csak addig fog koslatni , "pávatáncot" lejteni amíg meg nem volt az ürítés. Egy okos nő pontosan ezért nem fogja orgazmushoz juttatni addig a férfit amíg az szintén nem teljesített. Egyéjszakásnál is simán lehetne irányítani a dolgokon, nem csak a pasas akarata számít, csak kevés csaj talpraesett.
2022. máj. 17. 13:38
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
őszintén, egy egyéjszakásnál, akivel úgy sem akarok semmi többet, miért tenném magam oda? Nekem kell a kedvelés, vagy szerelem, hogy jót akarjak tenni a másikkal, legalább valami haveri szint.
2022. máj. 17. 13:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
16 hát ez rólad árul el sokat, sajnállak hogy ilyen felületes önző majom vagy. Én nem szoktam átgyalogolni a partnereimen meg kihasználni őket akkor se ha történetesen csak egy egy éjszakás dolog.
2022. máj. 17. 14:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek mint a 16os recskázzanak, akkor tényleg nem kell odatenni magukat. De valószínűbb hogy a kutya nem kíváncsi rájuk alapból sem. Hamar elterjed ha valaki ekkora tapló, annak nem lesz több lehetősége.
2022. máj. 17. 19:27
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

16 vagyok: nem szoktam egyéjszakázni, szerintem a legalja amit lehet tenni. Egyszer szexeltem érzelmek nélkül egy idegennel és életem legrosszabb szexe volt. Nem értem valaki hogyan tud egy tök idegennel összejönni, hogy "ürítsen" és utána még pampogni is, hogy nem volt elég tisztelet az aktusban? Mert az csak egy aktus, semmi szeretkezés, semmi szex, ürítés két idegen között. Mi a francért tegye oda magát egy akkor egy srác, akit nem a személyisége miatt választottak, hanem mert a csaj kanos volt és a srác éppen ott volt és megütötte a szintet? És minek tegye oda magát, amikor a srác 2 nap múlva már valszeg az arcára sem fog emlékezni a nőnek. Az egyéjszakázás az önzőségről szól, a SAJÁT kielégülésedről, nem azért egyéjszakázol, mert a másiknak akarsz jót tenni, csakis saját magad miatt. Akkor miért vagyunk felháborodva ezen?

Ha tisztelni akarod a partneredet, akkor nem egyéjszakázol vele, hanem elviszed randizni, megismered, megadod neki a kellő időt, hogy ő is megismerjen és csak utána teszed meg a megfelelő lépéseket.

Vagy lehet én vagyok olyan ómódi, hogy gusztustalannak és személytelennek tartok minden egyéjszakázást és fuck-buddy hülyeséget, amit a mai fiatalok, akik félnek az elkötelezettségektől, nyomnak.

2022. máj. 18. 08:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Te nem ómódi vagy, hanem egy érzéketlen paraszt.

Akkor gondolom a boltba is köszönés nélkül mész be, meg az előtted lévő leejtett sorokat se veszed fel, mert minek, amikor úgy se fog emlékezni rád. Minek is legyünk így tosztelettudóak vagy kedvesek embertársainkkal? Az étterembe is csak zabalni mész, nem kell rendesnek lenni a pincérek, mondd neki nyugodtan hogy "lesz egy gulyásleves te csicska", úgyse látod többet. :)

2022. máj. 18. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!