Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek bejön, ha egy fiatal lánynak szőrös a puncija?
Figyelt kérdés
Nekem az, de rendben van tartva, ápolt. 18/L2022. máj. 17. 07:52
12/34 anonim válasza:
Semmi baj vele! Szőrösen is ki lehet nyalni!
13/34 anonim válasza:
Egy 18 éves nőt már nem neveznék fiatal lánynak...
14/34 anonim válasza:
Nem, csak a csupasz a szép. Nyalni is csak azt jó.
15/34 anonim válasza:
Szerintem a sok szőrös punci-imádó csak azért van oda a szőrösért, mert már mindegy lenne nekik, csak legyen valami. Mert se szőrös, se csupasz nem jut nekik. :D
16/34 anonim válasza:
Nem, nem esztétikus és a szexben is hátrány.
17/34 anonim válasza:
Ha ápolt a csaj, akkor egyáltalán nem zavar. Alapból tetszik ha lent meg van hagyva, de a csupasz nunival sincs problémám.
18/34 anonim válasza:
Nem jön be. Nem szép, nem praktikus, semmilyen előnye nincs.
19/34 anonim válasza:
Amikor 16 voltam és kinyaltam a barátnőmet, neki is szőrös volt. Nem vett el az egész dologból semmit, nem volt kellemetlen csinálni.
20/34 anonim válasza:
Kifejezetten a szőrös puncik izgatnak mostanában, sokkal izgatóbb számomra, mint a csupasz. Sajnos nagyon kevés csaj hagyja meg, de van reményem, hogy lassan visszatér divatba. 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!