Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lányak aki fiatal kora óta szexel tágabb a puncija?
Aki 14-15 éves kora óta szexel annak tágabb mint aki 18 évesen vesztette el?
Még 2 kérdés:
Aki ilyen fiatalon szexel az nem fél a nem várt terhességtől?
Mi az oka ha valaki ilyen fiatalon szexel? Tudom hogy vágyik rá az ember, de nekem abban a korban túl korai lett volna hogy csináljam is.
A szex nem tágítja ki a hüvelyt.
De igen, félnek és ha valami “baleset” történik, egyből futnak anyucihoz, mert ehhez már nem elég nagyok.
Nem tudom mi az oka, én akkor a saját testemet fedeztem fel és nagyon örülök hogy nem szexeltem kislányként.
Ha te rendszeresen csinálsz húzódzkodást attól megnyúlik a kezed? Nem, csak erősebb lesz a hátad.
Na a d.gás is ilyen. Nem lesz tágabb attól senkinek hogy sűrűbben él nemi életet, vagy fiatalon kezdi el. Max. annyi, hogy megtanulja jobban elengedni magát.
Igen van aki korán kezdi (mondjuk szerintem 14 évesen eléggé korai), a terhességtől viszont az is fél aki 18 évesen kezdi, de már feltalálták az óvszert és elég sok helyen lehet kapni.
1.Igen, tágabb, hiszen használják ki-be....
2.Az még hlye/tapasztalatlan ahhoz, hogy féljen.
3.A megfelelési kényszer osztálytársaknak, barátoknak, haveroknak, meg mert a világ azt sugallja, hogy az a normális, holott nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!