Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 18 éves lányként egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 18 éves lányként egy negyvenessel kavarok, aki azt mondja nem kell óvszer, vigyáz rám, akkor megbízhatok benne? 18/l

Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 10:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%

Hát, most virtuálisan halálra leszek kövezve, de sose ejtettem senkit teherbe megszakításos módszerrel az elmúlt 25 évben. Pedig van előváladékom rendesen. És nagyon sok párt, csajt is kérdeztem erről, akik ezt csinálják: nincs ember, akit ismernék, hogy így csúszott be nekik gyerek. Akinek becsúszik, ott a pasi a fasz, mert nem veszi ki elég korán.

A dokik a biztonság kedvéért inkább nem cizellálják a mondandójukat, és azt mondják, teherbe eshetsz az előváladéktól. De az előváladékban alapból nincs spermium (a Cowper-mirigyek termelik, és az a dolguk, hogy a spermiumok előtt megtisztítsák az utat a húgycsőben). Előváladékban sperma akkor lehet, ha az előző menetből maradt még egy kis gci a húgycsőben.

2022. máj. 16. 12:06
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Már a mondatod első fele komoly problémát vázol fel.
2022. máj. 16. 13:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látom értelmét most azon versenyezni hogy ki tud a témáról többet, ami veled nem történt meg, mással megtörténhet. Egy 18 éves lányt próbál rávenni egy 40 éves csávó valamire ami tönkre teheti az életét.
2022. máj. 16. 13:04
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Es ha elotted egy olyannal “ csak vigyazott” akitol osszeszedett pl egy ferfiakon full tunetmentes HPV- t vagy Clamidiat? Hiaba mondja h egeszseges, ezen betegsegeknek a ferfi csak hordozoja..

Na akkor azt majd Te kapod el tole, es betegszel meg v leszel meddo. Nezz utana a neten.

Huzzon gumit, legalabb tovabb birja mielott elsul a friss husra ( ami ha megtortenik azt mondja h “jaj dehat olyan szexi voltal, h megsem tudtam turtoztetni magam “ es megvonja a vallat)

2022. máj. 16. 13:08
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Csak attól nincs kizárva a teherbe esés, mert ő ezt mondja. Hacsak nem marad távol a pénisze és minden váladéka a hüvelyedtől!

50Ffi

2022. máj. 16. 13:35
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Amire figyelni kell MINDENKINEK:

- Terhességmegelőzés: óvszer, fogamzásgátló tabletta, hormontartalmú spirál, hormonmentes spirál, termrkenységtudat, helyi hatású fogamzásgátló. Ami nem való terhességmegelőzésre, csak olyan kapcsolatba, ahol nem gond, ha becsúszik a baba: megszakításos módszer, naptár módszer, kimosás stb.

- Nemi betegségek megelőzése: óvszer vagy STD szűrés.

Ha valamelyikre nem figyel az ember, akkor az egész életét elb*szhatja.

Az pedig, hogy mennyi idős nem lényeg. Az a te dolgod.

2022. máj. 16. 15:17
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm Közösség!

21

2022. máj. 16. 20:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
21, azért lettél lepontozva, mert ne adj egy 18 éves gyereknek olyan tanácsot, ami fals. Szeremcsétlen csak tanulgatja a szexualitást, pechére olyannal aki mindenféle hülyeséggel tömi a fejét arról, hogy nem lehet terhes mert ő 40+, meg tapasztalt, és amúgy is időbe kiveszi. Mindenkinek szíve joga úgy elrontani az életét ahogy akarja, de ne adj ilyen tanácsokat egy fiatal lánynak, mert ha bármi baj lesz nem te leszel terhes, nem te mész abortuszra, vagy épp szülöd meg a semmire a gyereket. Férfiként te könnyen beszélsz, de ne ezt kondícionáljuk már a fiatalokba, hogy tök oké ha a férfi kényes elvárásai miatt mindenféle méltatlan dologba belemegy amivel kiteszi magát veszélynek is.
2022. máj. 16. 21:00
 29/29 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, észrevetted-e, de szándékosan nem adtam semmilyen tanácsot a kérdezőnek. Erre akkurátusan vigyáztam. Csak leírtam egy (nem szűk merítésen alapuló) tapasztalatot és álláspontot. A vélemények sokszínűségének jegyében. Mert a világ nem fekete meg fehér, még ha a 21. század hülyülő embere úgy is gondolja, és irtózik a bonyolult dolgoktól, az egyrészt-másrészttől, és mindenre egybites igen-nem válasz kell neki – miközben egy bonyolult világban él.

A sok egyféle válasz között elfér az enyém is. A kérdező meg dönt úgy, ahogy akar.

21

2022. máj. 17. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!