Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18 éves lányként egy negyvenessel kavarok, aki azt mondja nem kell óvszer, vigyáz rám, akkor megbízhatok benne? 18/l
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 10:08
11/29 anonim válasza:
Nem, és ha nem szeretnéd megkockáztatni az abortuszt, akkor nem engeded neki!
12/29 anonim válasza:
Jézusom. XD MINDEN pasi ezt mondja. Bármit képeset előadni, csak hogy NE kelljen gumit húzniuk. Már eleve lekoptatok minden ilyen tróger alakot. Attól, hogy idősebb, még nem lesz okos is. Te viszont nagyon naív vagy, de hülye azért ne legyél, bár lehet, már mindegy... XD
13/29 anonim válasza:
Nem tenném a helyedben, ha dugás lesz. Könnyen baleset lehet és nem fogja érdekelni, hogy oldod meg.
14/29 anonim válasza:
Ha védekezel más módon, akkor lehet. De abban sose higgy, hogy majd ő vigyáz, időben kiveszi, stb. Soha, senkinek.
16/29 anonim válasza:
Rizikós, de én örülnék hasonló helyzetben, bevallom őszintén.
17/29 anonim válasza:
Igen, a negyven fölötti férfi spermájától nem lehetsz terhes nem tudtad? :D Jóég kislány legyél már tisztában a biológiai alapokkal mielőtt szexelni kezdesz. Nincs olyan, hogy nem húz óvszert. Én is 18 évesen kezdtem nemi életet élni, meg se fordult se az akkori, se a későbbi partnereim fejében az, hogy ne húzzanak óvszert. Pk se akartak apák lenni, meg én se anya. Ennyi, nem több. A nemi betegségekről nem is beszélve, mondjuk ha van orális szex vagy csók akkor kb ugyan ott vagy, de a terhességtől mindenképpen megvéd. Soha egy férfi kedvéért se menj bele ilyenbe. Még ha más módon véekezel (spirál, gyógyszer) akkor is erősen érdemes egy friss tesztet kérned arról, hogy nem beteg az illető.
18/29 anonim válasza:
Semmi féleképpen ne menj bele valamilyen védekezés nélküli szexbe! Ha nincs óvszer vagy fogamzás gátlás, nagyon könnyen teherbe eshetsz. Nincs olyan hogy “vigyázok rád”, ugyanis ez nem rajta múlik. Az elő nedvek is tartalmazhatnak hímivar sejteket, és már attól teherbe eshetsz, hiába figyel oda. Nem érdemes ezzel játszani☝️.
19/29 kovpet válasza:
Mindig viseljen gumit. Csak pisiléshez és dugáshoz vegye le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!