Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akok nyitott kapcsolatban éltek, nektek többször és hamarabb összejön a szex mással mint a párotoknak?
#4 Attól függ. Többféle képpen csináljuk.
- Vannak párcserék. Ilyenkor van, hogy csak egy másik párral vagyunk. Időnként pedig 4-8 pár is összegyűlik. Ilyenkor kb mindenki mindenki párjával ugyanabban a helységben szexelünk. Néha vannak plusz pasik is. Az kicsit izgalmasabb.
- Vannak a kisebb csoportos szexek. Ilyenkor 1-3 pasit veszünk be. Egyszerre foglalkoznak velem.
- Van az, amikor csajokat veszünk be. Ezek az alkalmak inkább hosszúhétvégék vagy nyaralások. Ilyenkor egy- három lány van velünk ezalatt az idő alatt. Ezek a napok páromról szólnak. Ilyenkor van, hogy nem mindig mindegyik lánynak van kedve a szexhez, de ketten biztos úgy vagyunk. Párom álomnapjai ezek. Most nyáron is lesz egy ilyen nyaralásunk. Évente 5-10 ilyen alkalmat hozunk mindig össze. Nyaralás általában kétszer van. Általában hétvégéket csinálunk.
- Vannak a nagyobb csoportos szexpartik, amikor egyedül vagyok nőként. Ilyenkor 8-12 férfival vagyok végig egyidőben. Ezek kb 3-6 órán át tartanak. Attól függ, hogy mennyi ismétlés van.
- Időnként pedig több napos szexpartit tartunk plusz férfiakkal. Azok is a nagyobb szexpartik. Ilyenkor én vagyok és néha másik nő is. 10-12 férfi szokott résztvenni. Ennél megint nem mindig mindenki jön, hanem felváltva. Kinek mikor van kedve.
- Nagyobb orgiák is vannak néha. Ilyenkor 20-30 férfi és 2-4 nő szokott általában lenni. Ilyenkor megint kb mindenkivel szexelünk mi nők.
Szóval sok dologtól függ. A többnaposak a kedvenceink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!