Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha nem kaptok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha nem kaptok meg valamit otthon, akkor valószínű,hogy megcsaljàtok a párotokat?

Figyelt kérdés
Ha valamit egyáltalán nem akar csinálni soha, amit ti viszont szeretnétek ( mondhatnék példákat, de szerintem ez specifikus) akkor megcsaljàtok egy idő után?
2022. máj. 12. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

A házasság, és a velejáró örök hűség gondolata azoknak a leg nyomasztóbb

akik nem tudták "kiélni" magukat.

Hiszen nagyon nehéz azt a gondolatot cipelni egy életen át,

hogy "pedig de kipróbáltam volna".

Valakinek engedni kell. Vagy meg kell adni amire vágyik, vagy

a másiknak kell továbblépnie valahogy.

2022. máj. 12. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
11# Igen, könnyebb úgy házasodni, hogy tudod a párodról hogy mindent megtesz hogy boldog legyél. Ha va zsarolás, szex megvonás abból nem lesz házasság.
2022. máj. 12. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:

12# Sajnos sokakban a haldokló kapcsolat megmentése iránti vágy, vagy a magányosságtól való félelem tereli a gondolatokat a házasság irányába.

Vagy rosszabb esetben a gyerekvállalás irányába.

Időben fel kell ismerni, hogy van e jövője a kapcsolatnak.

A zsarolással szinte lehetetlen hosszútávon megoldani bármit is.

Ezek a dolgok inkább az elidegenedéshez vezetnek.

Az pedig egyenes út a kapcsolat halálához.

2022. máj. 12. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Asszony úgy csinálja ahogy az itteniek közül egy se, nem bírom én se sokáig pedig 10es csávó vagyok az ágyban, cselezésben mind ronaldinho, mégis félremegyek. Nem ettől függ hanem a vértől, hogy valaki károly boss vagy nem, valaki megmeri hódítani fél világot vagy gyakorin hokizik

24f

5x bajnok

2022. máj. 12. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez elég összetett kérdés. Kicsit bontva nézve:

Szex mennyisége: ha nem egyező az igényünk, akkor az nem könnyű. Általában szakítás a vége.

Szex minősége. Nekem fontos a változatosság. Emiatt szeretem a változatos pózokat. Volt olyan lány, aki csak misszionáriusban akarta csinálni. Hamar meguntam. Ugyanúgy szeretem más téren is a változatosságot. A feleségem rakta magasra nekem a mércét. Szóval nem adnék lentebb az orálból sem már. Szeretem, hogy változatosan csinàlja. Mélytorkozni is megtanult, mert meg akart lepni ezzel. Az anált is szeretem, de ha nem szeretné a párom, akkor nem erőltetném. Nem létszükséglet. Rengetegszer csak pettingelni szeretek. Annak is van egy érzelmes odala.

Élvezi vagy nem. Én nem vagyok képes olyannal lenni, aki kényszeből szexel. Nekem fontos, hogy a nő is ugyanúgy, sőt jobban élvezze a szexet, mint én.

Vannak dolgok, amiket a párom kedvéért nem erőltetnék, ha nem szeretné, de szerintem hosszútávon (10-15 év) ez lehet nem lenne jó ötlet. Ilyen a csoportszex, BDSM.

Szóval ha az alap dolgok nincsenek meg, akkor nem megcsalnám, hanem szakítanék inkább. Nem vagyok a megcsalás híve. Szerencsére nem kellett még ilyenről agyalnom a párom mellett, mert egyeznek az igényeink.

2022. máj. 12. 15:16
 16/18 onlyjustme ***** válasza:
100%

Nem csalnám meg, elhagynám.

Nálam alap, hogy mindent megadok amit csak tudok, az élet minden területén a páromnak, de ez egyoldalúan nem működik.

2022. máj. 12. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyre inkább bírom ennek a 24 éves 5x (szex)bajnoknak a süket szövegelését :D
2022. máj. 12. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
69%
Igen meg.
2022. máj. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!