Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nem kaptok meg valamit otthon, akkor valószínű,hogy megcsaljàtok a párotokat?
A házasság, és a velejáró örök hűség gondolata azoknak a leg nyomasztóbb
akik nem tudták "kiélni" magukat.
Hiszen nagyon nehéz azt a gondolatot cipelni egy életen át,
hogy "pedig de kipróbáltam volna".
Valakinek engedni kell. Vagy meg kell adni amire vágyik, vagy
a másiknak kell továbblépnie valahogy.
12# Sajnos sokakban a haldokló kapcsolat megmentése iránti vágy, vagy a magányosságtól való félelem tereli a gondolatokat a házasság irányába.
Vagy rosszabb esetben a gyerekvállalás irányába.
Időben fel kell ismerni, hogy van e jövője a kapcsolatnak.
A zsarolással szinte lehetetlen hosszútávon megoldani bármit is.
Ezek a dolgok inkább az elidegenedéshez vezetnek.
Az pedig egyenes út a kapcsolat halálához.
Asszony úgy csinálja ahogy az itteniek közül egy se, nem bírom én se sokáig pedig 10es csávó vagyok az ágyban, cselezésben mind ronaldinho, mégis félremegyek. Nem ettől függ hanem a vértől, hogy valaki károly boss vagy nem, valaki megmeri hódítani fél világot vagy gyakorin hokizik
24f
5x bajnok
Ez elég összetett kérdés. Kicsit bontva nézve:
Szex mennyisége: ha nem egyező az igényünk, akkor az nem könnyű. Általában szakítás a vége.
Szex minősége. Nekem fontos a változatosság. Emiatt szeretem a változatos pózokat. Volt olyan lány, aki csak misszionáriusban akarta csinálni. Hamar meguntam. Ugyanúgy szeretem más téren is a változatosságot. A feleségem rakta magasra nekem a mércét. Szóval nem adnék lentebb az orálból sem már. Szeretem, hogy változatosan csinàlja. Mélytorkozni is megtanult, mert meg akart lepni ezzel. Az anált is szeretem, de ha nem szeretné a párom, akkor nem erőltetném. Nem létszükséglet. Rengetegszer csak pettingelni szeretek. Annak is van egy érzelmes odala.
Élvezi vagy nem. Én nem vagyok képes olyannal lenni, aki kényszeből szexel. Nekem fontos, hogy a nő is ugyanúgy, sőt jobban élvezze a szexet, mint én.
Vannak dolgok, amiket a párom kedvéért nem erőltetnék, ha nem szeretné, de szerintem hosszútávon (10-15 év) ez lehet nem lenne jó ötlet. Ilyen a csoportszex, BDSM.
Szóval ha az alap dolgok nincsenek meg, akkor nem megcsalnám, hanem szakítanék inkább. Nem vagyok a megcsalás híve. Szerencsére nem kellett még ilyenről agyalnom a párom mellett, mert egyeznek az igényeink.
Nem csalnám meg, elhagynám.
Nálam alap, hogy mindent megadok amit csak tudok, az élet minden területén a páromnak, de ez egyoldalúan nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!