Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nem kaptok meg valamit otthon, akkor valószínű,hogy megcsaljàtok a párotokat?
Én biszexként válaszolok erre a kérdésre, természetesen volt olyan amit nem tud megadni egy lány nekem, de a megcsalás akkor sem volt opció számomra, szakítottunk és utána kerestem olyat akivel kiélhettem a vágyaim
25f
Ahogy elnézem a jó szex elég kardinális dolog a férfiak oldaláról.
De ez mondjuk nem nagy dolog ahhoz képest amit elvárnak a mi részünkről. Dontéshozás, anyagi biztonság nyújtása, mindenhez érteni és megjavítani mindent, gyengédség és határozottság egyszerre, jó társadalmi státusz, izgalmas élet, utazás biztosítása, stb.
Azért ez azon is mulik, mit akarok, és mi az amit nem kapok meg.
Példá, a jelenlegi csajom (se) akarja az anált. En szeretném. Na ez nekem nem hiányzik, ezért nem hagyom el, meg se csalom.
Viszont az hogy már 5 honapja állítolag stresszes, és kb havi 2 szex van. na ez már kezd jobban számítani. Probálok neki a munkában segíteni, lelki támaszt nyujtani, de valahogy nem változik semmi. Ez már kezd zavarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!