Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap találtam otthon egy teleélvezett gumit. Megkérdeztem a csajom, hogy ez mi? Azt mondta unja már a beteges féltékenységemet és ha nem fejezem be, akkor dobni fog.
Figyelt kérdés
Én sose használok óvszert mikor együtt vagyunk.
Kérlek adjatok tanácsot 🙏
2022. ápr. 23. 12:31
2/13 anonim válasza:
Nagyjából meg is válaszoltad a kérdésed. Jobb nektek külön.
3/13 anonim válasza:
Lol. Ne legyél már papucs. Mi kell még bizonyítéknak? Az hogy a szemed láttára csinálja?
Úgy kidobnám lába nem érné a földet.
4/13 anonim válasza:
3-as az ilyen csaj még azt is kimagyarázná és a faszit állítaná be rossznak. Kedves kérdező ne vakítson el se a punci se a szerelem a csajod egy hatalmas R.
5/13 anonim válasza:
napi kamukérdés, ha megcsalod a másikat, nem dobod ki otthon a kotont N
6/13 anonim válasza:
5. De, vannak ilyen hülyék is. Ettől függetlenül szerintem is 95% hogy kamukérdés.
7/13 anonim válasza:
Nyilván kamu. De mi lehet a kérdés célja? Most arra vár a kérdező, hogy őt alázzuk, vagy a nőket?
8/13 anonim válasza:
Szeret téged, hisz a többiekkel gumival kúr. :D
9/13 anonim válasza:
Segédeszközhöz nem használhatta? Pl. dildóhoz, a fenekébe? Én is óvszerrel szoktam...
10/13 anonim válasza:
Bocsi, rosszul olvastam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!