Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nevezhető nem normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nevezhető nem normálisnak vagy betegesnek, ha 29 éves nőként szinte csak a 17-20 éves korosztály érdekel az ágyban?

Figyelt kérdés
Mostanában néhányszor megkaptam ezt, még úgy is, hogy nem verem nagydobra. Senkinek nem ártok vele, nekik is jó, nekem is jó, tipikus win-win szituáció. Senkit nem hitegetek, nem verek át. Annyira kóros dolog lenne ez?
2022. máj. 11. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Hol laksz? Hol oldod meg? És hogy? Random emberekkel utcárol?
2022. máj. 11. 14:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Dehogy random emberekkel utcáról, jézusom, azért ennyire igénytelen nem vagyok, nem fekszem le fűvel-fával. Bulikban, koncerteken, fesztiválokon sokakkal találkozom, azért elég sok lehetőség van. De olyan csak nagyon-nagyon elvétve van, hogy annyira "random" a srác, hogy jóformán csak a nevét tudom és már az ágyamban van. Nem akartam itt részletekbe belemenni, mert tényleg inkább csak az érdekel, hogy milyen arányban tartják ezt normálisnak vagy éppen nem normálisnak az emberek. De ez nem azt jelenti, hogy válogatás nélkül lefekszem bárkivel, aki kicsit is megtetszik.
2022. máj. 11. 14:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Közepesen beteges csak.. engem nem zavar. :)
2022. máj. 11. 14:56
 14/23 anonim ***** válasza:
36%
Nekem csak az a fura, hogy felnőtt nőként számodra mi vonzó egy kifejlettlen személyiségű gyerekben szexuálisan.
2022. máj. 11. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Ez annyira nem bonyolult szerintem, ugyan azért vonzó neki egy fiatal srác amiért neked egy egy akármilyen nő, vagy férfi. Nincs benne semmi fura, különböző dolgokra vágytok. Nem hiszem hogy fejletlenebb srácokat talál mint a hozzászólásod.
2022. máj. 11. 15:19
 16/23 A kérdező kommentje:
#14 a kifejletlen személyiség és a szexuális vonzalom között pont hogy nincs összefüggés. A szexuális vonzalom a testiségre épül, a személyiségnek ebben nincs döntő jelentősége, csak minimális. Szerelmes nem lennék egy ilyen fiatal srácba, soha senkibe nem szerettem bele a barátság extrákkal kapcsolataimban sem, el sem tudnám képzelni. De szexuálisan ők vonzanak, ők izgatnak, nem is tudnám megmondani a miértjét, talán nincs is miértje...egyszerűen ilyen vagyok.
2022. máj. 11. 15:20
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

#15 Valamiért nagyon a szívedre vetted, pedig nem is neked szólt.

Lehet én vagyok fura, de nálam nem csak a külső számít. Sose tudnám elképzelni, hogy egy gyerek vonzó legyen számomra, akárhogy néz ki.

Ezzel nem neked akarok beszólni, mielőtt a #15 megint vérszemet kap.

2022. máj. 11. 15:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, így van, eléggé empatikussá bírok válni, mert jómagam is nyitott vagyok, és még így sem ismerem a határaimat. Csak elő bújt belőlem a védelmező angyal. Én hiszem hogy addig amíg a szexualitás az egymás örömszerzéséről szól, addig nincs semmi jelenősége annak hogy ki mire vágyik. Ami egyénenként teljesen különböző. Vagy épp tökéletesen passzolnak. Ezért gondolom azt, hogy bárki vágyik bármire, azt nem érdemes “szégyellni”, pláne nem ha valaki más örömét jelentheti, legyen szó akármiről. Arra is van esély hogy nem vagy egyedül a vágyaiddal, sőt. De ami a legviccesebb, hogy fedeztem föl magamban olyan vágyakat is, amikről fogalmam sem volt hogy léteznek, fogalmam sem volt, hogy bejön. Mindanyiótoknak üzenem, hölgyeknek és uraknak, és nekekd, aki a kérdésedet fel tetted, tartsátok tiszteletben mások vágyait, akármennyire is furcsának itélitek meg, és ismerjétek meg a határaitokat, lehet hogy meglepődtök😝.
2022. máj. 11. 16:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Baby, ha itt, vagy máshol azt mondanák hogy pfúúúúúj nem normális, menj azonnal templomba és gyónd meg, utána zarándokút akkor hirtelen elmúlnának szerinted a vágyaid? Ha szorongsz, frusztrálod magad miatta akkor szerinted jobb lenne neked?

Jogszabály nem tiltja, sőt semmi sem, csak mások okoskodása amivel bele akarnak pofázni az életedbe. Ez viszont a te életed, te ízlésed, éld ahogy te akarod - minden más erkölcscsősznek, meg okostojásnak meg nyalsgem!

2022. máj. 11. 16:46
 20/23 anonim ***** válasza:
#18 Azért ez sem teljesen így megy. Most azért pl egy pedofilnak ezt jobb ha nem mondod.
2022. máj. 11. 17:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!