Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony férfinél még az a legvonzóbb szexuálisan, hogyha alacsony a test-zsír indexe és szálkás?
Én férfi vagyok. De amúgy az alacsony zsírarány és a fejlett izomzat a nők 98%-ának bejön.
A marad a nagyja részt homoszexuális, vagy simán hazudik. Főleg az ilyen önbizalom hiányos tunya egyének, akik azt mondják a macis 🤣 (?!?) pasi jön be nekik
#1.
Csak én azt elég sűrűn hallom, hogy ilyen 168-9 cm körüli pasiknak a kifejezetten fejlett izomzat is előnytelen…
#4.
Szabad ilyet írni, az őszinteség mindig értékelendő, csak a stílusra kell figyelni még… De Te normálisan leírtad, hogy nem jönnek be az alacsonyabb férfiak, amivel semmi baj nincs.
A többségnek nyílván nem ez a zsánere amúgy…
A magasságomon nem tudok változtatni, de azon hogy mennyire vagyok kigyúrt, milyen az alakom, tudok.
Ha nem is jönnek be valakinek az alacsonyabb férfiak összességében, azt valószínűleg el tudja dönteni, hogy a kifejezetten kigyúrt vagy a vékony, de szálkás alacsony pasik számára a vonzóbbak… Tehát rangsorolni tudja, mert olyat is lehet rangsorolni, ami elve nem tetszik.
A péniszméret és a magasság között pedig valószínűleg nincs összefüggés, a kutatások is ezt mutatják, bár százszázalékosan alátámasztani nem lehet…
Én 169 centi magad vagyok, de teljesen átlagos méretem van, nem kicsi…
Sőt, pl. a lábam is 44-es, ami a magasságomhoz képest elég nagy, meg a kezemen is hosszú ujjaim vannak.
Ezek a tulajdonságok sem feltétlenül a testmagassággal arányosak, mint azt a példám is mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!