Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőként csináltál már más feleségének gyereket?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 21:25
11/20 anonim válasza:
Nem tudok róla! De aktív szexuális éltet élő férfiként, eddig 40-50 partnerrel a hátam mögött, nem lehet tudni, mikor csenget be egy fiatal, hogy állítólag én volnék az apja. 🤔🙄
Postás kézbesítő is voltam pár évig és eléggé népszerű a hölgyek között. (volt pár kalandom, tudnék mesélni 😏🤪✍️)
50F
12/20 anonim válasza:
11# vagyok
Két nőtől négy gyerekem van. (fiú, lány, fiú, lány) Tehát, esélyes, hogy valamelyik "kikötőben" akad még. 😏
13/20 anonim válasza:
Még nem, mert ezt azért eléggé kockázatosnak tartom az esetleges gyerektartási követelések miatt. De ha mondjuk garantálni lehetne, hogy nem derül ki a dolog, például nem kéne elárulnom a valódi nevemet és adataimat, úgy talán belemennék. Pláne ha a találkozón a hölgy is kifejezetten ezt kérné, hogy nem a férjétől szeretne gyereket, hanem inkább tőlem, mert mondjuk én jobban bejövök neki, akkor valószínűleg segítenék neki ebben.
14/20 anonim válasza:
Minek csinálnék? Van már 4!
A föld is túlnépesedett! A klassz az lenne ha sokan nem akarnának gyereket!
Most próbálok menni Kolompárékhoz, Orsósékhoz agitálni.
16/20 anonim válasza:
Nem tudok róla, de haverom bátyja igen, de a férj nem tud róla.
Illetve van egy kollégám, neki a haverja felütött egy férjes asszonyt, a férj megbocsátott.
17/20 anonim válasza:
Nem jött össze a gyerek, hagytam az asszonyt, hátha valaki felcsinálja. Mégse az orvos ültesse bele. De nem lett belőle gyerek, talán szerencsére. Pedig voltak önzetlen segítők jó páran. Érdekes időszak volt.
20/20 anonim válasza:
Hasonló jellegű, hosszan tartó kapcsolataim nem voltak. Nem, védekeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!