Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretőként csináltál már más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőként csináltál már más feleségének gyereket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudok róla! De aktív szexuális éltet élő férfiként, eddig 40-50 partnerrel a hátam mögött, nem lehet tudni, mikor csenget be egy fiatal, hogy állítólag én volnék az apja. 🤔🙄

Postás kézbesítő is voltam pár évig és eléggé népszerű a hölgyek között. (volt pár kalandom, tudnék mesélni 😏🤪✍️)

50F

2022. máj. 13. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

11# vagyok

Két nőtől négy gyerekem van. (fiú, lány, fiú, lány) Tehát, esélyes, hogy valamelyik "kikötőben" akad még. 😏

2022. máj. 13. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Még nem, mert ezt azért eléggé kockázatosnak tartom az esetleges gyerektartási követelések miatt. De ha mondjuk garantálni lehetne, hogy nem derül ki a dolog, például nem kéne elárulnom a valódi nevemet és adataimat, úgy talán belemennék. Pláne ha a találkozón a hölgy is kifejezetten ezt kérné, hogy nem a férjétől szeretne gyereket, hanem inkább tőlem, mert mondjuk én jobban bejövök neki, akkor valószínűleg segítenék neki ebben.
2022. máj. 19. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Minek csinálnék? Van már 4!

A föld is túlnépesedett! A klassz az lenne ha sokan nem akarnának gyereket!

Most próbálok menni Kolompárékhoz, Orsósékhoz agitálni.

2022. máj. 27. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de nem tartotta meg.
2022. aug. 18. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudok róla, de haverom bátyja igen, de a férj nem tud róla.

Illetve van egy kollégám, neki a haverja felütött egy férjes asszonyt, a férj megbocsátott.

2022. aug. 18. 14:33
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem jött össze a gyerek, hagytam az asszonyt, hátha valaki felcsinálja. Mégse az orvos ültesse bele. De nem lett belőle gyerek, talán szerencsére. Pedig voltak önzetlen segítők jó páran. Érdekes időszak volt.
2022. szept. 7. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla
2022. dec. 11. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Én igen
2022. dec. 12. 10:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Hasonló jellegű, hosszan tartó kapcsolataim nem voltak. Nem, védekeztünk.
2023. jan. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!