Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik működő topless fodrászat?
Figyelt kérdés
Olyan hajvágási szolgáltatásra gondolok, ahol a női fodrász fedetlen felső testtel dolgozik.
Nem, nem szexre gondolok, nem tapira semmi ilyesmi. Hajvágás csupán, de "ciciben".
Illetve honnan lehet sejteni, hogy amúgy az "átlag" fodrászok közül kit érdemes megkérdezni vállalja-e?
Fiatal férfi vagyok, nem valami kivénhedt incel/szarir. Szexualitásom rendben van, 99,9% hogy nem állna fel a farkam sem közben. (Nem vagyok már tini)
2022. máj. 10. 20:51
11/11 Dzsoki válasza:
Úgy tudom,most nincs. Legalábbis,nem találkoztam ilyen hirdetéssel. Valóban,talán a Vizafogón volt ilyen,de sok sok évvel ezelőtt. Igen,máshol,jobb frizurákat csináltak. Tehát a hagyományosok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!