Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiket támogatnak, milyen összegben vagy idő és összeg arányban van ez?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mi a reális?2022. máj. 10. 07:06
1/31 anonim válasza:
Nekem jelenleg 380 ezer Ft plusz cafeteria. Minden hónap 10.én
2/31 A kérdező kommentje:
Ezért hány alkalommal találkozol vele 1 héten?
2022. máj. 10. 07:16
4/31 anonim válasza:
havi 500 + vacsik, ajándékok
Heti 2, néha 3 alkalom.
5/31 anonim válasza:
4/ Mennyi ideig tart egy találkozó ?
Hogyan zajlik pontosan ? Mennyire mutatkoztok nyilvánosan ?
6/31 anonim válasza:
Változó. Attól is függ mi a program. Ha pl elmegyünk vacsizni vagy más programra akkor hosszabb, több óra, de van amikor csak fél óra.
Előfordulunk nyilvános helyeken is, de nem a barátnője vagyok...
7/31 anonim válasza:
6/ A cukrosbácsinak van felesége, vagy egyedülálló ?
Te gondolom egyedülálló vagy.
Hol szoktatok kefélni ?
9/31 anonim válasza:
Csak az alkalmakért kapok 15-öt, vagy 25-öt. Heti 2-3x, 1-2 órára. Nem játszok barátnőt.
10/31 anonim válasza:
9/
Tehát nem nem fix 500 rugót odaad, hanem mindig alkalmanként ? Ez már majdnem olyan, mintha a lakásos csajokat hívná a cukros magához, csak így egyszerűbb, jobban leegyeztetheti a dolgot.
Kotonban dugtok azért remélem ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!