Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért hazudnak nagyobb farkat mint ami a valóságban is van nekik?
A pasik hazudnak - mert azt gondolják ettől "jobbak" lesznek.
A Férfiak nem hazudnak be méretet, de nem is tudják pontosan mekkora mert nem szokták méricskélni.
Nem látom értelmét én sem, hogy hazudjak róla, ugyanakkor nem is szabad, hogy a méret határozzon meg egy kapcsolatot.
Nekem nincs nagy (14,5 cm), de ha nagy lenne se dicsekednék vele, nem attól leszek igazi férfi.
Még nem volt rá igény, hogy hazudjak, hiszen egy nő sem kérdezett rá szex előtt a méretemre. 🤔🙄 Pedig volt vagy 40-50 partnerem.
13-14 centim van, de játékos. Eddig kettő csajnak volt kicsi. Legalábbis, kettő mondta meg. Egyikkel hónapokig jártunk és jó volt a szex is. Hiszen nem minden a mért. Másikkal nem volt több szex az elsőt kivéve, ami kellemes volt. Viszont, vele 23 éve vagyunk barátok! (egy kapcsolatom, házasságaim nem tartottak ilyen sokig (6 és 17 év))
Volt néhány párom, egyik nejem is, akinek elég voltam, de néha jólesett számára egy nagyobb dildó. A közös használatban én partner voltam élvezettel!
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!