Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ez abszolút ciki hallania a pasinak?
Figyelt kérdés
Elég szenvedélyes lány vagyok, és ha szeretkezek, elég sűrűn nem bírok magammal, amit szavakba is öntök. Nem tudom mennyire lehet valójában vicces a pasinak amikor pl megkérem, hogy durvábban dugja a puncim, imádom a farkát és hallja-e mennyire tocsogok ..2022. máj. 8. 16:53
1/10 anonim válasza:
Az ilyent mindig örömmel hallom, egyáltalán nem ciki!
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez ember függő. Nekem nagyon bejönne. 😉
3/10 anonim válasza:
engem nagyon felizgat, nagyon tetszik, s ilyen partnernek nagyon örülnék!
budapesti férfi
4/10 anonim válasza:
Ha ilyeneket mondasz a pasinak hamarabb eldurran :)
6/10 anonim válasza:
A volt párom pont ilyen volt mint te úgy hogy tetszet nekem
8/10 anonim válasza:
Ez a férfi fülnek a legnagyobb öröm! 😉
9/10 anonim válasza:
Én szeretem, csak ilyen helyzetben rettentő nehéz visszatartanom a spriccelést, mert nagyon beindít.
10/10 anonim válasza:
Én egyszer azt nyogdecseltem, hogy hallani fogják, ahogy elmegyek (mert kint voltak mások, mi a furdoben). Na, attól rögtön elment a pasi :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!